Wings of Fury Remake
Wings of Fury Remake - náhled

To je remake opravdu populární hry od nejrannější devadesátých lét, nazvaný Wings zlosti. Toto nová verze přináší tomu zpět v nová sláva,

...

SimCity Classic Recenze

Recenze | Screeny


Originální SimCity byl uvolněný v roce 1989. To bylo jedním z nejvíce inovativní tituly z jeho času, dovolující hráče aby plánoval, budovat, a udržovat město od nuly. 1994 přístav Windows šel velkou měrou unappreciated, a po selhání jít na odbyt na skladě, SimCity Classic byl tažený z polic krátce po vydání pokračování SimCity 2000 v roce 1995. To je moc nešťastná, jak to bylo nejlepší verze jednoho z nejvíce originálních a nápaditých sérií všech dob.

Vy vyrazíte s ničím jiným, než kus peníze, a pozemek, a to je vaše práce aby vytvořila a udržovat město. Jak městský architekt, vy vyberete si co jde kde: domovní, průmyslový, a komerční členění města na pás stejně jako tranzit a moc. Vy potřebujete aby udržovali rovnováhu aby drželi vaše město tečení hladce; každý typ zóny spoléhá se na druhé, a musíte vytvořit perfektní rovnováhu.

První krok je obvykle aby vytvořil elektrárnu: nic běží bez moci. Pak musíte vystavit zóny. Nicméně, zóny bude nevyvinout pokud oni nemají adekvátní tranzit dostupný, jako jsou cesty a železnice; a samozřejmě, oni potřebují spojení s vaším zdrojem energií. Nakonec, jak vaše město roste větší, vy budete potřebovat policii a ochranu proti ohni a více všeho: více elektrárny, více zón, více tranzitu; ustavičně stavení vnější z místa kde vy jste začali. Nicméně, tam je moc, mnohem víc dělat si starosti s.

Vy také působíte jako starostu, zvyšování a snižování daní, stejně jako poskytující adekvátní financování. Zvyšte vaše daně příliš vysoký a nikdo ne- bude chtít žít nebo pracovat ve vašem městě, snížit je příliš mnoho a očekává, že jste na mizině předtím, než vy víte, že to. Znovu, musíte udržovat správnou rovnováhu v závislosti na situaci vy jste v. Jednoduše stavení stále více přijde k žádnému efektu pokud vy ne- správně balancujete váš rozpočet.

Pak přihodí živelná pohroma, všechno z ohňů, zemětřesením, záplavám, a příležitostné obrovské plazivé monstrum. Vy máte volbu aby vyřadila tyto pohromy, ale kde je veselá zábava v tom? Můžete najít sebe úmyslně ničící stavení aby držela ohně z roznášenínebo stavebních požárních stanic přímo v jejich cestě. Cokoli a všechno jde při zkoušející chránit vaše vytvoření z ruiny.

Není žádný způsob vyhrát tuto hru.Vy máte hodnocení schválení které vzestupů a pád každý rok závisí na tom jak dobře vy běží vaše metropole, ale to nekončí, a není žádný způsob ' tlouct ' hru. Ještě, to je to, co dělá SimCity Classic tak ohromný. To je pravdivá simulace: nebyli byste schopný jednoduše zastavit údržbu města v skutečném životě. Dokud vy zůstanete jevící zájem, a pravděpodobně vy budete, vy můžete pokračovat v aktualizaci a změně vašeho města.

V případě že vy chcete zkusit něco jiného, tam jsou nějaký vynikající postavený v scénářích vy můžete zkusit. Ze slavného 1944 bombardování v Hamburku, k ne-tak-slavný monstrum útok v 50- ovo Japonskách, to je nyní vaše práce aby zachránila skutečná-životní města z Armageddon. Oni ne- nebudou držet váš zájem pro tak dlouho, a pravděpodobně vy ne- nebudete chtít hrát každého dvakrát, ale oni jsou vítaná změna.

Grafika v hře nikdy naprostý; to je vždy snadný aby vidělo co vy pracujete v, a co je třeba udělat. Ovládací prvky daleko jsou povznesen nad originální DOS verzí a zvuky jsou dobré, a hudba je úplně perfektní - hezký džezový zvukový doprovod který nikdy nestárne. Jako děcko, já jsem strávil hodiny hraním toto báječné hry stejně jako pokračování SimCity 2000 (také dostupný v Abandonia). To nikdy nestárne, a by mělo držet vás jevící zájem docela na chvíli. Není žádný způsob já jsem mohl hodnotit tuto hru pod 5, a jsem si jist, že mnoho z vás by souhlasil.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Maxis Software Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo