Uninvited (Windows)
Uninvited (Windows) - náhled

Jako já jsem zmínil se o v DOS recenzi nezvaný, remake Windows byl vázán dostat separátní vstup na Abandonia. Pět let oddělí dvě vydání,

...

Quarantine Recenze

Recenze | Screeny


Vzít vzrušení, vzrušení a spiknutí šíleného taxi a nemístný Duke Nukem v driverseat. To je jak já bych popisoval karanténu. To je rychlé, akce-zabalená a extrémně radostná.

Malujte místo v budoucnu nazvaný Kemo City kde vikýř je šedý, stavení jsou spadnout kolem vás... Vy jste bez práce a nemá žádný způsob dělající vaše konce setkat se. Život je plivání vy v tváři každém jediném dni. A právě když vy si myslíte, že to nemůže být ještě horší toto, všechny peklo uteče kolem vás. Auta náhle urychlí ulicí... Skákání z cesty těsně předtím první auto mohlo zamazat vy vozovku, vy rychle rvačka vašim nohám a běží pro kryt nejblíže v budově vy můžete najít.

Pak život vrhá vy úder... Auta jsou ozbrojená! Kulky jsou proletí vzduch, a část z nich našli jejich cestu do stavení vás skrýváte se v. Několik jiných lidí jsou vykřiknou tak jak jsou trhán oddělený nepřetržitou sprškou kovu, malování zdí červených s jejich krví a střevy. Mrštte dolů sebe na podlaze, vy můžete cítit kulku odstřeďování skrz vlasy na vašem krku. Příliš blízký! Zřejmě toto není takový dobré místo k zůstat.

Vy objevíte, že vy máte dilema. Stavení není sejf, ale kde můžeš jít? Ulice jsou ještě víc smrtelný. Přesto... nemůžeš zůstat zde, to je najisto! Zatímco kulky stále zuří na všech stranách, vy plazíte se pro nejbližší východ... zkoušející vyhnout se pohledu na mrtvoly lhaní všude po podlaze a nábytku. Krvavý a v šoku, který vy dosáhnete vašeho cíle a přijet do malé zadní aleje. Alej je chráněný velkými cihlami-zdmi... Nakonec bezpečný! Žádné vchod peklo ty kulky mohou proniknout těmito zdmi! Čas na to uvolnit se a přijít s plánem.

Pečlivě dívající se kolem nároží vy můžete vidět četné auta řízení kolem v ulicích střílení na všechno, co pohybuje. Další chodci jsou zabití okamžitě auty napíchávajícím je na jejich vrchovatém poháru nebo střílení je zpovzdálí. Brzo mrtvoly mají sestavení malé potoky krve to je pomalu dělání to je cesta do městských kanálů. Výrony krve jsou hozené vysoko ve vzduchu jak vozidla spěchají ačkoli formovací louže na vozovce. Pak náhle to tluče vy... Auta nejsou nezaměří na lidi na ulicích. Zkouší střílet sebe navzájem! Dobře... možná hoch v žlutém taxi zkouší zabít chodce, ale zbytek jsou zkoušející vyhodit další auta!

To ohromuje vy proč auta mohou vzít všechno tento trest a stále byl schopen zarazit, do jeden z nich bouchne do stavení... trhání mimo barvu-práci na jeho pravá strana. OBRNĚNÍ! Auta jsou pancéřovaná! Vy uvědomujete si, že vás by pravděpodobně jste byli bezpečnější jak pasažér v jednom z vozidel, než bytost ven na ulicích.

Peklo... Jestli jediný z těchto chlapů by řídili , že vy vedete vy byste rád dáte mu nebo její všechny vaše peníze. A vy jste jen koupili sebe novou pušku; možná je čas vylít si zlost z pod postel... Stojí to za pokus. Vy jste mrtví jestli vy jen zůstanete zde. Mohl by také prosit cestovat stopem s jedním z nich...

Karanténa má to všechno! Ohromná hloupá veselá zábava se spojila s hloupé prodejné člověkem-a-lomítkem spiknutí! Vy objedete ve velkoměstě, přibírá cestující a zkoušející odstranit konkurenci. Obvykle zároveň. Pro peníze vy dostanete od vašeho pasažéra vy můžete koupit upgrade pro vaše vozidlo, být to zbraně nebo obrnění.

Ale hra také má příběh připojený v tom: 2022 Kemo Citů je klenot západu a hovercar hlavního města světa. A úspěšné město na východu pobřeží Spojených států. Jako nějaké /každé /žádné metropole, Kemo City mají rostoucí kriminální problém. V Kemo, nicméně zločin stal se tak rozšířené, který orgány činné v trestním řízení budou a to jak marnému a extrémně drahému. Jednání začnou o výhledových řešeních.

2026 Kemo City's kriminální problém dosahuje rozměry epidemie. Ekonomika zpomalí se k blízkému zastavení, zatímco zločin a obchodování černého trhu stane se jedinými zdroji příjmu pro Kemo- ovo ochuzené obyvatele.

2029 vstoupí Omnicorp. Toto Mega Corporation má velké plány pro Kemo, prohlášení oni mohou uklidit město a to je kriminální problém. Projekt je kód pojmenovaný Q.

2030 budování 5 metru silného, 10 - meter vysoká zeď složený ze zvláčňove beton a ocel začíná. Obyvatelé jsou řečení , že zeď je pouze "obranná míra, " a že průchod dovnitř a ven Kemo bude volně udělený.

2031 zeď kolem Kemo blíží se dokončení. Několik málo šťastných obyvatelů se daří uniknout jak panika začíná pohltit Kemo City.

2032 červen 3, zeď je dokončený a jediný východ zapečetěný zavřený. Projektový "karanténa" nyní plně je funkční a Kemo stalo se vězeňským městem. Spolu s izolačním aktuálním násilným obyvatelstvem, Kemo také bude sloužit jako vězení pro jiné násilné kriminálníky.

2043 Omnicorp se rozhodne testovat "Hydergine 344", na aktuálním obyvatelstvu, neurodrug ohlásil aby odstranil "kriminální myšlenky" u pacientů. Hydergine 344 je představený do karantény- ovo dodávka vody.

2045 neznámý pro návrháře Hydergine 344, Kemo- ovo dodávka vody mají abnormální vysoký bakteriový a virový obsah který reaguje s Hydergine 344 formovacího psychoreactive viru. Vir způsobuje synaptické selhání, hlavní symptomy být násilná psychopatická tendence. Asi půl z věznů stali se poblázněnými násilnými zabijáckými šílenci zaměřenými na zabíjení každý kdo není poblázněný násilný zabijácký šílenec.

2047 vir je rozprostřený.

Teď vstoupíte vy, hráč, a všechny kusy jsou na místě. Čas na to udělat nějaké vážné zmrzačení na ulicích Kemo!

Jestli hra má jednu vadu to je toto: Ovládací prvky jsou odlišné od co my jsme užíván pro v dnešních závodění hrách, tak dostávání použitý k tomu, aby pohyb v karanténě může vzít nějaký čas. Ale zapamatování zpět ke kdy já jsem měl hru nainstalovanou na mém 486, já mohu slíbit vám , že ovládací prvky MOHOU BÝT zvládnuté! Jestli vy lítáte v tom kdykoliv v hře, měl bys kontrolovat příručku, která je obsažená v archivu. To říká vám všechno, co vy potřebujete.

Hodně štěstí!


Rok vydaní: 1994

Vydali: Imagexcel

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo