Ruckus Poker
Ruckus Poker - náhled

"co je všechny kravály o?" to je o hádat se poker! OK, dobře možná ne. Hádat se poker je zajímavý málo hry pokeru, jen pro výběr počítačo

...

Zona 0 Recenze

Recenze | Screeny


A jednoduchá a návyková hra, to je vítězný vzorec který byl užívaný s tolik klasik, a toto (třebaže ne tak docela dobře známý) opravdu padnout do této kategorie.

Zona 0 je hra udělaný španělskými společností Topo Soft a rysy vás jízdního rychlého kola zanechávající cesty za vaším motocyklem. S cestou vy opustíte za vámi odříznout konkurenci. Jestli vy kolidujete s dalším cyklem, se zdí, odjet platformunebo narazit do cesty ( buď váš nebo jiný) vy upustíte život.

Trik je aby odřízl oponenty při mít dost prostoru aby manévroval kolem do další jezdců havárie (nemohou zastavit).

Barva je moc hezký (vy dostanete se do vybrat si mezi jinými režimy, ale já navrhuji VGA mód). Tam je nicméně malá závada, tak občas vy můžete vidět další cyklus pro zlomek vteřiny, ale to je jen obraz přízraku toho, co by neměl být tam.

Zvuk není cokoli zvláštní, tak tam není moc co neřekne o tom. To dělá práce podporování hry. Ale návykový hry opravdu nepotřebovat zvuk podporování toho. Jestli opravdu chcete působivý zvuk, kontrolovat INTRO soubor.

Vy můžete předefinujete klíče k vaší vůli (a já navrhuji, že vy děláte tak, jen pamatujete si, vy jste jen schopni přistěhovat se úhlopříčky).

Dohromady, to je ohromný málo času zmetku, bohužel vy vždy musíte začnete ze začátku, jak hra nabízí žádný typ šetření nebo rovná hesla. To je také jediný důvod mající to perfektní skóre.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Topo Soft

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo