Zeliard
Zeliard - náhled

Zeliard byl udělaný herními umění v roce 1987 pro japonský trh. Poznamenejte si ten rok, prosím. 1987 znamená, že tato hra vyšla hned po

...

Yogho Yogho spel Recenze

Recenze | Screeny


Tady je ještě další rozkošný málo platformy. To má rychle prošlo skákáním plazivým klíčovým nacházejícím ovocem sbíráním akční hry. To bylo udělané jak reklama pro (dostat tuto) značku jogurtu a tak to zdá se být trochu dětinské (přinejmenším obrázky vypadají jako to), ale nenechte, ať se ten budete klamat vás. Toto hra není nic co být kýchá v. To je opravdu na plný pracovní úvazek platformní hra, ale darebáci se dívají moc zábavnější pak ve většině podobných her. Já mám na mysli upřímně, kolik her mohou tvrdit, že má babičku v pojízdném křesle tepání potom co vy, zkoušející tlouct vás s tyčí? Ale pak znovu, v kolik her vy potřebujete aby udělali plačící krávu s prázdným vemenem šťastným znovu?

Dobře animace běží jako po másle, zvuky jsou příjemné a třebaže on stejný nápěv opakuje stále znovu to nestává se otravný. Barvy jsou jasný a radostný a váš znak opravdu rozkošný.

Dohromady to je více pak pevný a příjemný hra a já mohu dát tomu dobré známky (4) bez váhání a také doporučovat to k vám všem.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Euphoria

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo