Steel Panthers II - Modern Battles
Steel Panthers II - Modern Battles - náhled

Steel puma 2: Moderní bitvy, pokračování Steel Panthers, pokrývá bitvy a konflikty pozdější poloviny 20. století, z korejský War na začát

...

XQuest Recenze

Recenze | Screeny


Nakonec, my jsme byli schopni najít archiv pro XQUEST! Toto hra je bezvadná konverze střelce arkády křišťálového hledání, které bylo k dispozici pro Apple Macintosh a Apple IIGS, mezi dalšími přístavy. Desítky jiných cizinců, záznam funkce pro opakování, a dva-hráčská podpora družstva očekává vás!

Předpoklad hry je že invaze flotila šeredný Mucoids pádí směrem k Zemi - - zaměřený na odstřelování to do malých paření klihovek radioaktivní kamínku - - a jen vaší lodi, ozbrojený s posledními zbraněmi, může odkládat je.

Hra zahrnuje posun váš málo kosmické lodi kolem arény, která má tři vstupy skrz které nepřátele přijít licí v. Tam jsou můj, krystaly, prémiové studené starty, extra životy a všechny druhy nepřítele cizích lodí. Například, tam jsou Grungers, která bude blokovat vaši cestu; blízko-nezranitelný Meebs, který vybuchne jestli vy pálíte na je příliš často; Retaliators, kdo spustí samonaváděcí střely k vám jestli vy zabijete je; a dokonce moc přátelský Tribbler, kdo hledá vaši blízkou společnost vždy (která není dobrý pro vaše zdraví když tam jsou příliš mnoho z nich).

Naštěstí, vy jste vybavení hlavním zbraní (primárním tlačítkem myšmi) a omezený počet elegána-bomb (sekundárního knoflíku) pomoct vám na vaší misi. Jestli vy daříte se sbírat celé modré krystaly, vy můžete uniknout skrz malý východ nahoře a začít znovu v nové, víc obtížné úrovni, s ještě víc divokých nepřátel.

Zkrátka, to je moc návyková hra: Na první zkoušce vy nemůžete mít rád to, ale po chvilce vy najdete sebe neschopný aby zastavili hraní toho.

Jestli se stáváte jste hrálinebo rád by hráli, beta verze programu této hry (s kruhem namísto kosmické lodi, a mnohem menší východ), to lze nalézt v složce "xquest 1" zahrnutý v tomto archivu.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Mark "Atomjack" Mackey

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo