4x4 Off-Road Racing
4x4 Off-Road Racing - náhled

Co 4x4 - Offroad Racing nabízí vám je výzva pro vaši představivost: Představte si vaše auto je hubený, bídný, celo - stroj terénu, vaši o

...

World Games Recenze

Recenze | Screeny


Jako první, tato hra ptá se vás jestli vy máte ovládací páku; pak můžete si vybrat soutěžit v jednotlivé události, několik událostí, všechny událostinebo jen aby cvičily. Jako mnoho jiných Epyx her já vím z C64, tato hra dává vám šanci na to vybrat vaši zemi. Tam jsou sedmnáct země mohou si vybrat z, třebaže tam jsou osmnáct vlajky. Osmnáctá vlajka je Epyx (jasně ne země). Můžete si vybrat nahoru k osmi hráčům (ale chcete-li, aby menší, jen opustíte jméno prázdný a tiskový vstup).

Pak tam jsou události v kterém vy můžete soutěžit. Tam jsou hezkých pár aby zvolili:

Vzpínání:Tam jsou dva způsoby jak zvednout váhy, vyčištění a Jerk' a ' Snatch'. V prvním případu vy potřebujete aby dřepli si předtím než vy pokračujete se zdviháním, v další vás ne-. Jen pamatovat si, že tyto jsou velká zvířata, a nesmíš jednoduše vytáhnout je (oni jsou příliš těžký). Vy potřebujete použít oba nahoru a klávesa se šipkou dolů zvednout váhy úspěšně. Ó!, a jednou tři světla jsou zapnutá, vy potřebujete aby snížili váhy - jinak něco špatný může stát se.

Barel skákání: Vy potřebujete aby skočili vydanému na milost a nemilost (duh). Vy zvýšíte vaši rychlost posunem vlevo a vpravo - míry ukazuje vaši rychlost - a vy souhlasíte s pravou klávesou shift. Jen pamatovat si, že vy potřebujete aby přistáli také (jinak vy překonáte počáteční obtíže).

Cliff potápění: Zde vy jste v slunném Acapulcoovi v Mexiku, postavení na okraji útesu, a vy potřebujete aby vnikli hluboko do moře. Zvuky snadné dost, přímo? Je tam několik úrovní z které vy můžete skočit. Jakmile vy visíte ve vzduchu, vy můžete pohybovat nahoru a dolů. Jestli vy jste příliš blízko u skal, možná, že bys mohl udeřit je, tak ne táhnout se příliš rychle, ale musíte být plně natažený před udeřením vody. Jednou ve vodě, vy potřebujete aby pohybovali jste zanechali rychle, jinak vy udeříte spodní část. A vždy jsem si jsem myslel já budou hrající hoch pojmenovaného Cliff, kdo měl potopit se pro ulity. Lyžování

slalomu: Toto má bylo nejhorší událostí je všechny. Základním způsobem, vy jen potřebujete aby udělali to do konce. Vy potřebujete aby prošli skrz vrata, ale vy můžete minout je, na rozdíl od v skutečné události, kde nesmíš minout jednotlivý jeden. Čím více vás cikcak, pomalejší půjdete (dávat smysl), ale jestli vy udeřili cokoli vy budete padat a jste vyloučený).

Srubové kymácení: To je legrační událost. Tam jsou dva chlapi postavení na kmenu který pluje v jezeře. Oni potřebují válet kmen ( chůzí nebo běžící) a hodit dalšího hocha do vody při zkoušející udržovat jejich rovnováhu. Tam jsou míry Říkat vám jak rychlý jdete, a v kterém směru, pomoct vám na cestě. Teď podívejme se jestli vy dostanete všechny mokří!

Býk jízda: Teď to je událost která nikdy jsem nebyl nějaká /každá /žádná dobrá v. To pomáhá jestli vy zpomalíte váš počítač aby hrál této. Vy musíte pohybovat v určité směr aby odporoval pohyb býka, ale já vždy skončím tlačítka v náhodný a opadnutí. Los

vrhu břevnem: To je legrační událost. Vy dostanete dlouhé dříví ( vrh břevnem) že vy potřebujete aby mrštili pokud je to možné. Vy pohybujete tlačící vlevo a vpravo, ale vy potřebujete aby drželi vrh břevnem balancoval také. Jestli vy začnete příliš rychle, vrh břevnem udeří na vás. Tak začít pomalý, a kdy vrh břevnem hubený před vámi, zrychlit. Kdy vy vidíte vrh břevnem sklon příliš mnoho, hodí to!

Sumo zápas: Přibýt na váze? To je úžasné, zvažující kolik cvičení, které vy jste byli připozdívali se. V každém případě, bod této události je jednoduchý: Vy potřebujete k buď tlačit vašeho oponenta z prstenu nebo dělat ho padat já nalézám druhou volbu snadnější). Vychutnávejte!

Hra má CGA grafiku (jen čtyři barvy), které je rozhodně stinná stránka. Zvuk ne zlepšuje zkušenost moc, také. Naštěstí, určený pro více hráčů volba je tam a hra je docela návykový. Také, volba událostí aby soutěžily v ně moc originál, bez zveličování. S výjimkou vzpínání a slalomu, který jsou také olympijské události, vy soutěžíte ve více "exotických" sportů. Každá událost je úhledně popsaný s nějakou historií sportu, tak vy můžete dokonce učit se / dozvědět se věc nebo dva. Jestli hra neměla tu datovanou grafiku (CGA byla již zastaralý v roce 1987) a ty hrozné zvuky, to by si zaslouží 5, ale tato cesta jen začíná to být 4 ode mne.


Rok vydaní: 1986

Vydali: K-Byte

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo