Lost Vikings, The
Lost Vikings, The - náhled

Co se stane kdy skupina zámořských průzkumníků je nasátý na obrovskou loď kosmickou zatímco mírumilovně lov v blízkém lese? Dobře, vy dos

...

Wizardry I - Proving Grounds of the Mad Overl Recenze

Recenze | Screeny


Zadní

čarodějnictví 1 je hra to bylo napsaná Andrew Greenberg a Robertem Woodheadem v roce 1981. To byl průkopník počítačových-hrajících her role, uvádějící první- hledisko osoby a iluze 3-rozměrové grafiky. Spolu s Ultimou, silou a Magic a Barda- ovo příběhem, to stalo se oběma klasikou a sériemi. Tam bylo devět her čarodějnictví uvolnilo přes 20 léta.

Příběh

možná, že bys mohl najít to překvapující, ale zlý kouzelník s rovný-více-zlých plánů poslaly jeho oblíbence aby zabili každého člověka, a mezitím postavil katakomby kolem jeho jeskyně. Vaše strana ze šesti tuhých dobrodruhů dostala hledání aby porazilo ho a chránit svět. Hurá !. Navzdory příběhu být klišéé, Já připomenu vám že to je *THE* příběh, z který všechny dalších příběhů pro RPGS objevily se. Přinejmenším, zpět pak myslelo se, že být zajímavý, a naplněný neočekávaný plete.

Grafika

nejmodernější CGA skládají se ze čtyř nejpodivnějších barev - modrozelená, fuchsin, bílý a černý - ale oni udělají jejich práci dobře. Kdy vy nejste neodváží se v bludišti složeném z prázdných řádků, vy obdržíte text a menu. Bojující monstra znamená malý obraz monstra zdá se, a hra popisuje události boje v okně.

Zvuk

cokoliv vy přejete si - psychedelický rock z 60s, heavy metalů z 80s, 8bitová pitomec hudbanebo něco klasický, to je vaše volba! Vy můžete dát cokoliv vás chcete do vašeho hudebního hráčského zařízení a užít si to; hra nepřeruší se žádnými pípnutími, nezmiňují se hudební partitury. Nejsou žádný. (já nemohu dokonce zavolat zpět pokud je něco být hraný zatímco vítaná obrazovka je prezentovány)

hra

If jste mysleli si, že vy by uvidíte další krátký odstavec s nějakými malými detaily, pak nemáte pravdu. I když grafika jsou minimální, hra je hluboký, komplikovaný, a tvrdý. To nebylo nikdy nechtělo být hraný příležitostný, a jak léta prošla, že to stalo se dokonce pilněji protože jen nejvíce určený může nést vzhled hry. Ovládací prvky jsou ve skutečnosti jednoduchý. Kdy vy začnete hru, generovat znakynebo potulovat se kolem menu, vy budete potřebovat aby tiskli dopis nebo číslo odpovídající volbám vy můžete udělat seznam na obrazovce.Kdy vy jste v katakomby, vy se můžete hnout kupředu s ' w', otočením levým a pravý s ' - ův a ' d' (tam není žádné kroky zpět, muhaha). Boje jsou otočení založené. Vy můžete nastavit vaše příkazy pro každý znak výběrem vhodné dopisy, pak čekají pro stranu provést vaši vůli, a po nepříteli podnikl akci, vy získáte kontrolu znovu.

Hra nastavila nějaké standardy pro RPG žánr. Například, vy potřebujete aby vytvořili znaky a vybrat si jejich závod z Human, skřítka, trpaslíka, skřítka nebo skřítka. Pokaždé když vy vytvoříte znak, vy dostanete body které vy můžete distribuovat následující atributům: Síla, I.Q., Pieta, vitalita, čilost, štěstí. V závislosti na rase a která atribut má většina bodů, váš znak může být zloděj, bojovník, mág, kněz. Tam jsou také elitní třídy: Lord, Bishop, nindža, a samuraj. Vy také budete potřebovat aby vybavili je se zbraněmi; vy můžete koupit nějakým levným tyčím a nožům v místním obchodu, ale nejlepší jsou ještě jedni rabovaný od velkých, zlých monster schovávajících se za.

Potom co vy jste shromáždili vaši skupinu hrdinů, měl bys vstoupit do bludiště. Věrný jejímu jménu, to bude labyrint hal a koridorů, přesto. Jak říkal dříve, tato hra nebyla nikdy nechtěla být hraný příčinným hráčem. Tam nejsou žádné mapy in - game, budete muset kreslit je sám, s perem a papírem, právě jako v dávných dobách! (nebo mohl bys stáhnout jeden ze sítě. Tráva.) vy se setkáte s mnoha nebezpečných kreatur, a také budete získají zkušenosti obejitím je. Kdy váš tým je vyčerpaný, vy se můžete vrátit do hradunebo udělat tábor. Umírání je docela snadný v této hře, a knězové chrámu nakloní mít vysoké ceny za zmrtvýchvstání, tak ověřte si, zda vy vždy nesete kněze a protijedy s vámi. (If někdo otráví se , například, past, šance jsou on/ona zemře. Brzo.) tam je deset úrovně, každý naplněný monstry, pastmi, a poklady.

Shrnutí

If vy se zajímáte o fantazii, unavený z dnešních lesklých her, byli/jsou fanoušci sérií čarodějnictvínebo chtěly zkusit vaše zručnosti v tomto dlouhém zapomenutém drahokamu, pak pokračovat a download právě teď! Jestli vy si myslíte to by mohlo jste příliš tvrdý pro vás, pak vy můžete zkusíte to také - věřit mi, nadcházející v sériích jsou hodně, A Lot pilněji. Kromě toho, vy budete schopen - nebo spíše, budete muset - importovat vaše znaky do dalšího titulu, protože to bude docela tvrdý aby začalo stranu kdy nejslabší monstra jsou srovnaný 13.

Navzdory zastaralé grafice, nedostatku hudby, a úroveň potíže, já hodnotím 5 pro vynalézající žánr který zrodil tituly jako starší Scrolls a mnohem víc.

Běhy dobře v DOSBOX, ale měl bys snížit cykly s kontrolou+f11 kolem 500 cyklů aby dostaly uspokojující rychlost. Nemusíte vytvořit scénář disk jakýkoliv hru říká, to bylo jen implementovaný aby zálohoval váš originál hry.

Měl bys stáhnout příručku a seznam kouzel a číst je být schopen vychutnávat dobrodružství čarodějnictví 1 poskytne vám. Tam jsou také mapy venku, jen v případě, že vy by ztratili se v zkušebních terénech šíleného absolutního vladaře.

Část sérií čarodějnictví


Rok vydaní: 1984

Vydali: Andrew Greenberg & Robert Woodhead Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo