Super Tetris
Super Tetris - náhled

My všichni známe klasickou tetris hru. Extra tetris je velmi podobný tomu. Kromě této verze upgradovala hru a dala tomu nějakou další akc

...

Wishbringer Recenze

Recenze | Screeny


Už jste někdy udělali přání a mělo to splní se? Dobře, jestliže ne, která moc je nyní udělený vám v Infocom- ovo 1985 textový titul, Wishbringer. Na vstupu tohoto nezvyklého světa fantazie si všimnete že věci nejsou vždy ne- jak oni zdá se v podivný málo města Festeron. Od okamžiku vy začnete hru, váš znervózňující zlostný šéf začíná objednávání vás kolem, a měl bys rychle uvědomit si, že vy účastníte se moc špatného dne.

Váš úkol jak městský poštovní zaměstnanec je aby dodal divně adresovanou obálku do Ye Olde Magick obchodu. To je, jestli se můžete dařit najít to předtím, než to zavírá. Ujistěte se, že kontrolovat poštovní mapu zahrnutou v ručních souborech často, jak to může pomoct vám orientovat sebe v herním světě. A jak se všemi textovými dobrodružstvími, ujistěte se, že dává pozor a chránit často. Jinak, vy účastníte se drsného probuzení ve formě umírání a/nebo nález sebe v pozici být neschopné aby pokračoval s hrou. A potom co vy dodáte že obálka a opustí Ye Olde Magick obchod, dávat si pozor - nález vaši cestu kolem jistě může být klamavý ve tmě.

Wishbringer má bohatý a neobvyklý-založený děj fantazie. Tradiční tematika lze nalézt vedle sebe s několika originálních přísad: Platypuses, kdokoliv? Považovaný za začátečnické textové dobrodružství, hra je krátký-ale-sladký výlet do nádherného vysněného obrazu pronásledovaného zkroucenými nočními můrami vzkříšenými přítomností záhadného zla. Tam jsou ve skutečnosti různé způsoby zbaví se město tohoto zla, buď kouzlem kamene Dreamsnebo vaším vlastním důvtipem. Volba je na vás.

Ujistěte se, že hledat důležité objekty které může pomáhat Vám ve vašich úkolech po cestě. Zkoumejte všechno, co vy můžete pro nápovědy, a zvedne všechno, co ne - přibilo. Zvláštní znaky v hře budou mluvit s tebou zda chcete aby oni nebo ne, tak vy nepotřebujete aby dělali si starosti s promeškáním žádnými životními vzájemnými ovlivňováními po cestě, dokud vy prozkoumáte město důkladně. Nelelkujte příliš dlouho v děsivých místechnebo postávat abyste zjistili jestli je tam přehlídka příchod jestli vy slyšíte cizí kroky.

Tak, ty máš moc aby měla přání splnit se?


Rok vydaní: 1985

Vydali: Infocom

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo