Adventures of Willy Beamish, The
Adventures of Willy Beamish, The - náhled

Já jsem opravdu velký fanoušek této hry; Myslím si, že většinu lidí které vychutnávat sierra hry také by užilo si to. Toto hra hraje Will

...

Where in the World is Carmen Sandiego Recenze

Recenze | Screeny


To je remake jeden z prvních her udělaných Brůvøderbund, datování všechny cesta zpět k 1985. Myšlenka sám je moc originál a to dá vás do pozice Interpolova detektiva, jehož úkol je aby dohnal kriminálníky. Během vašeho vyšetřování, vy dostanete se do letět kolem světa, cestování jiným městům a zkoumat leckde. Vy dostanete jiné druhy nápověd, založený na které vy můžete buď vydat zatýkací rozkaz nebo vystopovat kriminální vás honíte. Hra postupuje takovým způsobem, že vy nikdy nedostanete stejný případ dvakrát! Potenciál je neomezený.

Pokud jde o grafiku, tam je mnoho moc hezkých obrázků představujících jiná města, a úvod je docela uspokojivý. Jediné, co mohlo by být dělaný lépe jsou zvuky, které jsou opakované a pěkné otravné. Samozřejmě, musíme vzít v úvahu skutečnost, že dělání PC-SPEAKER zvuků ručně je oba časově náročné a obtížných.

Nakonec, navigace skrz hru je jednoduchý a přímý, tak tam by neměl být žádné problémy s tím. Dohromady, tato klasika je nezbytnost.

Část Carmen Sandiego sérií


Rok vydaní: 1991

Vydali: Br?¸derbund Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo