Need for Speed, The
Need for Speed, The - náhled

Čas od času, nová hra zdá se to sady nové standardy v jeho žánru. Toto hra jistě nepotřebuje hodně úvodu: Potřeba rychlosti, startér séri

...

Where in Europe is Carmen Sandiego Recenze

Recenze | Screeny


Brůvøderbund přinést nám několik her vysoké kvality (jako je strouha běžec, Karateka, Prince Presia, Stunts), ale myslím si jejich nejúspěšnější série je bez pochyby kde v ___ je Carmen Sandiego?

Tentokrát pojďme podívat se na jeden ze starších her sérií (většiny z nich byla přepracovaný později), jeden kde Carmenina vlna zločinnosti zasáhne Evropu.

OK, tak grafika jsou CGA. Tam nemusel být všechno co mnoho barev, ale grafika sami není tak docela špatný (jen srovná je s kde na světě je Carmen Sandiego? - také uváděný na našem místě, a vy uvidíte kvalitu je asi stejné, jen dodatek/odstranění barvy). Zvuky jsou základní, jako u dalších her sérií, ale skutečný rozdíl je vstupní jednotka. Nemůžeš si hrát s myší nebo ovládací pákou, jen s klíči. To je ještě logická dost, aby hrálo bez jakýchkoliv problémů.

Předpoklad je stejný jako u dalších her sérií. Vy jste poslaní do místa kde zločin se stá a tam odtud na vás potřebujete aby následovali podezřelou osobu kolem mapy. Vy budete vědět kam jít další po zkoumajícím místě činu, poslouchání svědků a volání vašeho holuba stoličky pro tipy. I když vy jste jistí kam jít potom, neměl byste zastavit zkoumající místo činu, protože vy potřebujete aby dostali záruku fro podezřelou osobu také (a vy potřebujete aby rovnali se podezřelé osobě v kriminálním počítači). Tak pokaždé když vy dostanete tip na co osoba má rád, vypadá jako a tak podobně, zadat to do vašeho zápisníku. Když jste jednou záruka, vy můžete pádit (jen pamatovat si, ne všechny lokality dají vám informaci o podezřelé identitě).

Zatím je to dobré. Přehlížející nedostatek barev a mají na paměti rok herního vydání, to je snadný nespočítat více nebo méně primitivní zvuky a ovládací prvky jak stinná stránka hry, já nemohu přehlédnout nejzřejmější! Tam jsou nějaké věci v hře která opravdu dala mi šílená. Představte si, úplně první úkol, který já jsem nastartoval v Jugoslávii ( země kde narodil jsem se) a tak já začal v Bělehradu, ale obraz byl Mostar (to je jen nedbalý). Další já jsem musel jít do Mnichova a získal obraz Neuschwanstein Castle. Růst, budiž obtížný ve skutečnosti rovnat se místu hra říká vy jedete do se skutečným obrazem toho místo? Nebo přinejmenším poněkud anonymní obraz který mohl představovat náhodné město? Toto je něco opravdu já jsem nemohl přehlédnout. Toto nemá co dělat s počítačovými omezeními, rok vydání nebo cokoli významný. To jednoduše ukazuje nedostatek úsilí na prospěchu producentů.

Ještě, hra je veselá zábava a možná, že bys mohla se dovědět některý z evropského zeměpisu, jen nevypadá v kině jak referenční bod, prosím vás !

Část Carmen Sandiego sérií


Rok vydaní: 1988

Vydali: Br?¸derbund Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo