Theme Hospital
Theme Hospital - náhled

Theme Hospital je budovatelská strategie, ve které se sna?íte mít co nejúspěšnější nemocnici ve městě.

...

Where in Americas Past is Carmen Sandiego Recenze

Recenze | Screeny


Já musím říct, které tento zdá se být většina vzdělávací Carmen Sandiego doposud. Líbilo se mi to a doufám, že vy také. To je poněkud věrný sériím, ale tam věci, které nastavili tento hru kromě zbytku sérií.

Znovu my máme gang zlodějů, kdo jsou dopouštění se zločinů a vy potřebujete aby zachytili je jeden po druhém, hledáním nápověd, vlečení je, rozpoznávání je a přinášení jich v pro soud. Potom co vy zachytíte celé stoupence, které vy jdete po Carmen sebe.

Znovu vy máte tři kusy informací o dalším kroku viníka a vy potřebujete aby plánovali váš další krok na informaci dané.

Ale co je jiný je in - game Pomoc !

Vy máte mapu USA, rozdělený v 6 sekcích. Toto znamená, že vy základním způsobem jen máte šest lokalit vy můžete navštívit. Ale tam jsou jiné historické smazatelnosti v kterém vás dostanete se navštívit každé umístění. A mapa, kde vy vyberete oba umístění a historickou éru, také zahrnují nějaká ponětí o jistém teritoriu. Tak jestli záchytný bod říká podezřelá osoba chtěla navštěvovat obřad, kde oni prohlášený Arkansas stav / stát, již ví kde a kdy jít jen dívat se na mapu, najít Arkansas a vy uvidíte kdy to stalo se stavem / státem).

Nápovědy k identitě jsou trochu víc nejednoznačný a já připouštím já jsem byl musel užívat síť aby hledala je. OK Mohamed Ali (jak oblíbený atlet) byl snadný dost, ale kdy záchytný bod říká , že oblíbený umělec osoby je fotograf já jsem byl musel kontrolovat je všechny vidět kdo je fotograf (naštěstí dobrý starý Google nikdy jednou nechal mě byl napálený).

Já jsem byl musel také užívat Google pro otázky na propagaci. Naštěstí oni nejsou hloupé autorskoprávní ochranné otázky (jako: který je střední dopis 19. slova na stránce 4 jestli prohledávání ruční začínání ve středu kapitoly 3 a čte v směru proti otáčení hodinových ručiček při pití sklenice podmáslí v spodní části 3 nožní díry nálady). Znovu, já musím říct začíná to být práce dělaná!

Tak hra dařila se držet zábavní hodnoty Carmen Sandiego sérií, ze zábavných animací V.I.L.E. stoupenci, dolů k milým jménům holí, jako jsou list Malone (nechá ho o samotě) nebo Stanley Cupp (ne turnaj hokeje), ale také zkoušeli to je nejlepší dostat vás hledání informací. Nemusíte znát je srdcem, ale vy musíte myslet logicky a pátrání po informaci (v hře nebo vně toho).

Dohromady trochu nad průměrem pro tuto hru, i když to mělo ještě nějaké neslučitelnosti, jako je dávající vám tři jiné nápovědy, ale všichni z nich ukazování ve stejném umístění v stejné době (jako událost v Texasu v New Yorku v roce 1978and ve Washingtonský DC v roce 1982).

Část Carmen Sandiego sérií


Rok vydaní: 1991

Vydali: Br?¸derbund Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo