Sokoban
Sokoban - náhled

Tato hříčka vznikla původně v roce 1980 jako výsledek soutěže jedné japonské firmy, v níž bylo úkolem vytvořit motivující software pro zaměs

...

Ultimate NFL Coaches Club Football Recenze

Recenze | Screeny


Toto hra byla udělaná MicroProse v roce 1994. A nedělat si starosti jestli vy nevíte cokoli o sportu. Toto hra bude učit vás všechny tam je aby věděli.

NFL Coaches klubovní fotbal je extrémně realistická hra, která bude učit vás jak řídit americké fotbalové mužstvo. To také jde vybavený mnoha skutečné simulace pro fotbalové fanatiky, jako můj samo -, vychutnávat.

NFL Coaches klubovní fotbal dává vám možnost vidění hry v plně-rotačním izometrickém pohledu. Hra také užívá mnoho skutečných NFL hráčů, a nechá vás aby udělal celá manažerská rozhodnutí. Nicméně, pokud se vám líbí, vy můžete ovládat klíčového hráče kdy oni jsou blízký dost, aby míč. Hra je to velmi brutální, tak měl bys vyhnout se nářadím jak jen to bude možné, význam vy budete potřebovat ujistit se, že vaše hráče mají strenght doložit povolení. Hra také dává vám volbu aby měnila kohouta jak chcete, a návrhoví hráči vašeho vlastního použít vaše týmové síly aby využívaly vaše oponentův slabé stránky. NFLCC fotbal také simuluje mnoho proměnných , která hra velký dotek vzrušení a dělá oponentův pohyby nepředvídatelné.

V této hře vy budete hrát proti další NFL týmy. A toto dává vám šanci na to tlouct NFL trenéry v jejich vlastní hře. Pravdivá 3 - D grafika nechá tě sledovat akci z nějakého /každého /žádného úhlu kamer.

Já vyzvu, že vy prosit hrát tuto hru. Ty si myslíš, že můžete vést váš tým skrz 1993 NFL období do finálního soupeře v Super Bowl? Sledujte statistické výkazy každého NFL hráče skrz období, a vy můžete dokonce dívat se na statistické výkazy a hlavní věci každé hry hrané v lize. Pro dostat blíž k NFL, byste museli být tažený! Toto hra obsahuje skutečná hráčská jména a čísla z období 1993.

Po tomto krátké recenzi myslím si, že tuto hru zasloužit si 3.


Rok vydaní: 1994

Vydali: MicroProse Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo