Pac In Time
Pac In Time - náhled

Když jsem poprvé hrál tuto hru již v roce 1995 zdálo se důvěrně známý ke mně. Já jsem jen nebyl jsem nemohl docela dát můj prst na tom kd

...

Ulises Recenze

Recenze | Screeny


To není-so - bad hra z hlupáčka opery která užívá nějaké části řecké mytologie pro herní spiknutí. Vy vezmete roli Odysseusa kdo, ztroskotaný na neznámém ostrově, muset zachránit dvanáct děvčat které jsou uvězněná zlým čarodějnicí Circeem. Po dělání tak, ostrované pomůže mu vrátit se do Ithacaa. Třebaže to je španělský hra (Ulises je španělština pro Odysseus, latinské jméno Odysseusa), tam není žádného textu který může způsobit problém pro ty, kdo nerozumí španělštinu. Ulises je jednoduchá akce-platforma která vyžaduje jen rychlá ohnutá zpět.

Hlavní charakteristika je moc interesantně zobrazený. Jeho torzo je dvakrát tak velký jako jeho nohy, on má dlouhé a silné povahy, a jeho šaty a vousatý obličej má druh mytologického pohledu. Vy budete čelit různým mytickým kreaturám na vašem hledání a pojednáte s nimi házením kladiv. Vy máte tři životy a pokaždé když vy zachráníte slečnu, počet životů bude obnovený ke tři. Děvčata jednoduše stojí na předdeklarovaných místech a jednoduše vy musíte se dotýkat jich. Odysseus vždy je ve středu obrazovkové šíře. Tam není žádné svislé rolování a rolování sám není marné. Tam nejsou žádné standardní úrovně, ale hra může být rozdělený do několika částí, s Odysseus šplháním a opouštějící aktuální část tuto cestu. Tam nejsou žádné také body, tak vy hrajete pro ctnost a, doufejme, bezpečná cesta do Ithacaa.

Hra má pevnou EGA grafiku a hezký hlavní nápěv, třebaže hraný na PC reproduktory. Tu a tam vy uvidíte nějaký zajímavý materiál, jako hrom a déšť, požární hoření pod vámi, způsob, jak monstra jsou zničená, a tak dále V první části, Odysseus mohou padnout do moře ale on ne utopí se hned; místo toho, voda sveze ho na chvíli a on může uchopit lano během tohoto. Všechno toto nemusí být moc ale přidává ještě pár bodů k hře. Špatná strana může být stálý vzhled kreatur. Třebaže toto může být viděný jak dobrá věc spouštěmi-maniaky, to může se stát příliš náročnému. Většinu té doby nové kreatury jistého typu objeví se jakmile předchozí kreatura stejného druhu je pryč z obrazovky, zda na živu nebo mrtvý. Toto znamená, že jakmile vy zabijete monstrum a jeho tělo je pryč, nový zdá se. Vy bude stále střílení při zkoušející držet rychlost. Někdy, monstrumův zjev je náhlý. To je nezbytné vždy držet koncentraci v horní úrovni která opravdu může být spotřebitel energie. Naštěstí, vaše kladivo je mocný jeden a může zabít vícenásobné nepřátele. Uvědomit si, že hrdinu nemůže být řízený při skákání, tak nějaká přesnost je požadovaný.

Ovládací prvky mohou být klamavý a vzít nějaký čas na to přizpůsobit se. Například, zatímco vy jste přidržet k horizontálnímu lanu, tisknout jen LEFT nebo PRÁVO skočit. Toto znamená, že vy musíte pustit UP knoflíku který může být problém kdy vy spěchá vyšplhat se na a odskočit. Jestli toto zazní jako zveličování problém, zkusit hru a vy budete rozumět. V závislosti na situaci, vy můžete dokonce rozhodnout se šetřit monstrum od nový se nezdá hned. Po titulní obrazovce, pokračovat v poslouchání hudby a nezačne hru. Po nějakém čase, demonstrační hra začne. To vždy bude stejná demoverze, ale to ukáže vám velkou část hry. Možná vy chcete objevit věci sebe, ale sledující demoverze bude ne přesně odhalit jak tlouct hru. Dokonce potom co vy vidíte nebezpečí která ležet před námi, ještě budete muset praktikovat hodně k ve skutečnosti překonat je. Vězte že jakmile demoverzi začnete, nemůžete to jste přerušený.

Ulises je tvrdá hra; vy budete potřebovat dobrá ohnutá zpět a znalost všech nebezpečí která vy budete čelit. Vy také budete potřebovat aby hráli hodně do té doby, než vy dovíte se jak jednat s vším. To je dobře, že vy můžete začít novou hru téměř ihned po ztrácení celého vašeho života, bez čekání na nějaké úvod nebo tituly. Možná některý z vy ne- najdete potíž odmítající, ačkoli nějaký jistě bude. Obousměrně, Ulises je zajímavá hra která může být veselá zábava na chvíli a je si jist mající cenu zkoušky.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Opera Soft

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo