Gold Rush
Gold Rush - náhled

I když Sierra udělal zlatou horečku již v roce 1988, to je ještě klasika opravdu přeji si, aby oni by mohli by udělat pokračování. Děj je

...

Train - Escape to Normandy, The Recenze

Recenze | Screeny


Já pochybuji moc moc, která jsem byl tam více her udělaných na jinou předmět pak druhou světovou válku. Byly tam strategické hry umístěný v že historické období (počasí evropské bojiště, Afričan, Atlantiknebo Pacifik), také byl tam mnoho střílejících her (zní jen přírodní že jeden by mělo střílet v válce) udělaný na thesubject WWII. Myslím si každý ví o Indianských Jonesových dobrodružných hrách (OK událostech se rozvinout před válkou, ještě již v čase Third Reich). A tam jsou hezkých pár simulace udělaný o WWII (obvykle anténě nebo námořní). Dobře tady je další simulace umístěný ve WWII, tentokrát to je vlaková simulace. To je pravda - vlaková simulace!

Spiknutí je jednoduchý. Vy začátek ve vlakové stanici v Metzovi a potřeba aby kradla vlak aby mohla vzít to do Riviere. Tam bude problém na cestě (přirozeně), tak vy budete potřebovat aby stříleli váš průchod je, ale hlavní zájem je vlak. Vy jste inženýr na tom vlaku a muset vzít opravdu dobrou péči o to.

Namísto příručky: Kdy vy provozujete hru vy budete první vidět menu. Vy můžete nastavit 7 věci (třebaže vy můžete opustit je jako standard). Vy dostanete se do vybrat si vaše grafické volby (já doporučuji EGA 16 barevné grafice), vy můžete dokonce vybrat joystickovou volbu (já nemám jeden, tak já jsem nemohl testovat tento) a v neposlední řadě můžete si vybrat nějaké efekty (jako pec blikání - I'llexplain to pozdější).

Další vy jste vítán podivnou verzí Marseillaisea (dobře zvuku je jen PC mluvčí). To je také jediná hudba uslyšíte (vy slyšíte to při otevření obrazovky a na konci hry). Pak vy najdete sebe v Metzově vlakové stanici. Teď myslím si já by jsem měl zmínit se o tom, že vy máte partnera a jestli já zavolám zpět správně jeho jméno je Pierre (já jsem miloval tuto hru na C64 a tam mohl bys náhodně střílet vašeho partnera a hra řekla: Pierre je zasažený). Vy potřebujete aby pokryli ho! On je malý šedý stín posun napříč obrazovkou zatímco vy střílíte na stráže. Tam zdá se být hodně stráže kolem a oni budou náhodně zdát se u okna ( okno se rozsvítí ve žluté barvě tak vy budete vědět kde střílet). Jestli náhodou nemůžeš střílet stráž včas vy raději kachno (vy střílíte s vstupem a kachnou s prostorem). V Metzově stanici, kterou vy nedostanete se do vstoupit do stanice sám (vy vstoupíte do dalších stanic), ale vy dostane se do vybrat si úroveň potíže (já navrhuje, že vy začne v začátečnické úrovni). Jakmile Pierre je udělaný, že on říká vám, aby nastoupila a skutečný simulace začíná.

Teď vy jste v strojovně vlaku s parní trakcí motor (a já budu dávat popis toho právě teď, od té doby, co vy potřebovalo aby vědělo si rady jednou zde). Především vy potřebujete aby odbrzdili (jestli to zahnulo vlevo , že to uvolnilo, jestli to klonilo se vy to není). Pak tam je pec (jestliže zvolíte volba třepotání to přepne barvy dávající efekt skutečného požárního hoření - říkal jsem ti, že já vysvětlím že) a vy můžete otevřít to a lopatové uhlí v tom. Pro vědět kdy nahromadit nějaké další uhlí dívat se na metr který říká TEMP (to je teplota). Teď vyšší teplota míní více tlaku v kotli (vy můžete vidět to na PSI metru). Další vy potřebujete aby otevřeli průdušnici. To je páka ve vlevo nahoře rohu. Od té doby, co to mělo víc pak jednoho úrovně vy můžete uvažovat o tom jak převodová skříň auta a plynový pedál zároveň (vy budete vidíte, jak rychlý vy jedete na MPH metr). Ale být opatrně ! To tlak je vysokému kotli mohl by explodovat! Tak ověřte si, zda vy díváte se na PSI a jestli to je příliš vysoko vy potřebujete aby posvítili si na (to je páka v spodním pravém rohu). Vy budete potřebovat toto kdy vy prosíte zastavit vlak.

Tak nyní vy jste na cestě. První věc vy byste měl dělat je tisk 4 (toto bude předloží mapu) a vidět kde jdete ( přepnout zpět k pohledu kabiny tisku 3). Vy uvidíte nějaká města, mosty a vypínače na cestě. Jestli stanice je růžový to konalo odporem, jestli to je modrý to konalo nacistou- ovo. Toto také žádá o mosty jen oni zelenají se nacistu) nebo žlutý odpor). Jestli stanice nebo most je v nepřátelských rukou vy budete potřebovat aby zastavili vlak a vzít to (to bude pravděpodobně znovupřevzetí později, ale nemůžeš projít zatímco to je v nepřátelských rukou). Kdy vy budete blízký dost k tomu vy uvidíte obvyklou hlášení most/stanici X km vpředu (obvykle to začíná s 10 km). Třebaže vy máte brzdu nesmíš jen použít to (toto bude pálit to). Vy potřebujete aby zpomalili vlak dostatečně nejprve! Tak uzavírat škrticí klapku (sledovat že PSI metr!) a začít brzdící několikrát jen za sekunda (toto začne zpomalování vy, ale nezhoří brzdu). Měl bys jet k tečce na konci věty kdy zpráva čte 0 km.

Teď jestli vy jste zastavili na stanici vy uvidíte stanici a Pierre začne dělání jeho cesty ke dveřím. Budete muset znovu pokrýt ho (jako v Metzovi). Jakmile on nastoupí do stanice vy můžete pošlete vzkaz odporu a může říct jim, aby oni vzal další most/ nebostanici, kterou vy potřebujete opravy (vy můžete dívat se na status vašeho vlaku stlačením F7 zatímco na palubě), ale nemusí poslat je amessage jestli vy nemusíte (počet zpráv je omezená). Odpoví říci vám, kdy vezmou jistý stanici/most nebo v který stanici oni budou schopni opravit vlak. Ověřte si, zda vy nejste tam příliš brzynebo nepřicházíte tam moc později (vy můžete přijít nějaký čas pozdější ale ne příliš mnoho).

Jestli vy nicméně jste zastavili v mostu budete muset klesnout nepřátelské dělové čluny. Vy budete sedět za dělem a tam budou čtyři lodi na řece střílejí na vás. Vy potřebujete aby klesli je předtím, než oni udeřili vás.

Vy také potřebujete dávat si pozor na nepřátelská letadla. Zaútočí na vlak zatímco v pohybu. Oni mohou napadnout buď zpředu nebo přední stranu záď. Vy budete potřebovat šplhání do machinegun na střeše vlaku a sestřelit je (1 - pohled zpředu; 2 - pohled zezadu).

Já jsem pokryl většinu z toho do nynějška, tak jediná další věc levý je aby vysvětlila vypínače. Tam jsou části železnice kde vy můžete jít dovnitř více pak jednoho směru. Vy dostanete upozornění ten vy blížíte se vypínač (právě jako s mostem/stanicí), jen vy nemusíte zastavit. Tam jsou tři zelená v kabině (v tomto bodě jeden z nich by měl být červený). Tyto osvětlí ukazují v kterém směru vypínač vezme vás. Jestli vrchol jeden je červený půjdete levý, jestli střed na je červený půjdete přímý, a jestliže spodní část jeden je červené půjdete právo. Aby mohl měnit směr, který vy potřebujete aby signalizovali muže v ústředně. Vy děláte to s vaší píšťalkou (já myslím, že to je jedny píšťalka levý; dva hvízdání právo; žádná píšťalka pokračuje úžinu). Ověřte si, zda vy jste jdete do správného směru, tak kontrolovat mapu po vypínači. Jestli nejdete kde vy chcete jít, že vy potřebujete aby otočili! Tam je přední/obrácená páka v kabině (ale musíte přinést vlak k tečce na konci věty předtím, než vy můžete otočit).

Grafika jsou docela dobré (třebaže maximum 16 obarvuje ). To pomáhá hodně , že celá hra stane se během noci, tak všechno je v odstínech černý a šeď. Zvuky jsou OK (které je překvapující pro PC reproduktorový zvuk). Uslyšíte jiné zvuky vašeho vlakového motoru (závisí jak rychlý jdete) a uslyšíte střílení zní a tak dále. Tak podvod hezká práce (vy můžete točit zvukový o/u s F2 a F3).

OK! To je asi to. Vy jen potřebujete aby věděli, že nemáte neomezený čas na to dosáhnout Riviere. Vy potřebujete být tam před přerušovacím slunečním vzestupem (to mezi 7 a 8 A.M.). Tak mnoho štěstí!

Já jsem byl měl nějakou problémy běžící hru (já jsem nemohl tisknout oheň, tak já jsem nemohl začít hru). Kdy toto se stalo já jsem jen odešel DOSBOX a jsem provozoval hru znovu, tentokrát já hraný s nastaveními trochu (to je dost, aby vybral si jiná grafická nastavení, ale přejde zpět to před spuštěním to - tisk 1 CGA mód a nazpět k 2 EGA módu znovu). Také pokud si přejete spustit znovu hru během hry vy můžete tisknout F1.


Rok vydaní: 1988

Vydali: Artech Studios

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo