Moebius - The Orb of Celestial Harmony
Moebius - The Orb of Celestial Harmony - náhled

Moebius je hra která může být snadno popsaná jak měla náskok před jeho časem. Kupodivu já ne tak docela jsem slyšel o této hře před nedáv

...

Traffic Department 2192 Recenze

Recenze | Screeny


Ministerstvo dopravy 2192 je třídílný shora dolů střelec. Jak s mnoha hrami z jeho času, první epizoda byla uvolněná jak shareware, s poslední dvěma jen dostupný pro nákup. Všechno, hra obsahuje 59 mise do dokončit.

Příběh je co dělá tuto hru opravdu trvat na jeho čas. Hra je upnutý na planetu Seche v 2192, kde tam je 25- letá válka mezi ministerstvem dopravami a útočící závod nazval Vultures. Vy hrajete Martu Velasquez, jehož otec byl zabitý Vultures před ní při vracení z posádkových služby 14 let před. Ona připojila se k ministerstvu dopravám aby pomstily její od jejího odce smrt, a příběh zvedne těsně před obvyklou konvojovou misí ničení.

Před a po každé misi vy jste ukázaní několik konverzace mezi herními znaky aby pokročily spiknutí. Co začíná jako docela jednoduchý TD proti Vultures válka rychle vyroste do daleko složitějšího příběhu zahrnujícího zradu zevnitř, třetí závod kreatur a politických frakcí v každém závodu. Přes průběh hry, vy přesunete do jiných měst a dokonce k měsíci. Příběh je co dělá vás chtít pokračovat v hraní, a to je herní kladná stránka protože hra sám je spíše obyčejný.

Hra jde se dvěma volbami pro skript, originální "nesestříhaný" verze a editovaná verze. Vy musíte vybrat jeden vždy, když vy začnete hru. Jazyk v originální verzi opravdu není že silné ačkoli - změny zahrnují dělání "k čertu s" do " r'ox s" a "zatracené bolesti hlavy" do "těch bolestí hlav". Kupodivu, fráze "vy duranium robertek" být zanechaný v obou verzích!

Hra je, bohužel, dost základní. Vy užíváte kurzorové klávesy aby pohybovaly vaší lodí a prostor překážka k střílet. Vy máte malý počet řízených střel vy můžete střílet, ale tyto jsou zřídka potřební. Jediný další rys vaší lodi je noční-obrazový mód, který je přinucený na vás v nějakých misích a jednoduše mění celou obrazovku na odstíny červený. Vy dostanete se do letět několik jiného řemesla během hry, z nichž každý má své vlastní rychlost, zbraní a/trupové síly štítu.

Vaše misijní cíle jsou dané Vám cílící značkou kolem vaší lodi, která body k něčemu a ukazuje zda měl bys vyhodit ta do vzduchu (červená), chránit to (zelená), nebo jít tam (modrozelená). Nešťastný ve vyhledávací-a-zničit mise není žádný způsob měnit co to vybere si za cíl, tak vy můžete zkoušet bojovat s párem nepřátelských lodí přímo vedle vás zatímco cílení neústupně označí smysl v něčem ve vzdáleném rohu úrovně. Přinejmenším tam je celoobrazový mapa vy můžete přejít na aby jste mohli identifikovat víc místní cíle.

Tam jsou pouze několik málo základních úlohy druhů: zabijte všechno v dohledu, chránit jeden nebo víc lodí (často zabíjením všechno ostatní v dohledu), nebo dostanou někde bez stávají se zabití. Většina misí je docela přímá, třebaže některý z ochranných misí mohou být bolest. AI Je také moc základní; nepřátelské lodě budou inklinovat k letět kola kolem stavení tak dokonce šéfové mohou být poražený jen létáním vpřed a zpětný na jedné straně při držení dolů volného místa.

Herní grafika jsou standardní VGA. Mise dívají se pokutu, a tváře znaků v cutscenes jsou dobře tažené. Celý cutscenes jsou statičtí; není žádná animace. Hudba je OK také. To je základní Adlib hudba, ale je tam několik jiných nápěvů a to nestává se otravný. Zvukové efekty jsou jen zbraní ohně a věcí foukání nahoru; není žádná in - game řeč.

Všechno, to je docela zábavná hra která by měla držet vás jste zabrali na několik hodin každá epizoda. To nemá přesně nezískalo nejvíce hloubkové hry, ale vy budete pokračovat v hraní jen aby vidělo co se stane další ve příběh. Rozhodně mající cenu pohledu.


Rok vydaní: 1994

Vydali: P Squared

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo