BurgerTime
BurgerTime - náhled

Největší kuchař v státech je na misi do udělat nejlepší cítící karbanátky vůbec kdy. Toto udělalo hot - dogs šílený a vejce jsou tvrdá va

...

Tough Guy Recenze

Recenze | Screeny


Je tam mnoho bojujících her venku. Někteří jsou ohromní (jako smrtelný Kombat) a jiní jsou svinstvo (jako 3D World Boxing). Ostrý hoch je někde mezi.

To je standardní bojující hry a připomene mi hodně pouličního rváče II. Úvod je vynikající myslím si, třebaže hudba mohla by být lepší, ale po , že hra padne do prostřednosti. Vy dostanete se do vybrat typ bitvy (tvrdé bitvy, versus mód nebo turnaj) a potom vy dostanete se do bojovat.

Vy máte docela slušný výběr bojovníků. Každý jeden z nich je poněkud jedinečný (jako dospívající rumunská dívka cvičence). Každý bojovník také má nějaké jedinečné pohyby navíc k standardní .

Boj sám mohl běžet poněkud hladší a blýskající výbuchy energie která ukážou se kdy oponent je zasažená jsou opravdu jen obtíž. Zvuk během boje je hezký ačkoli. Po tom utkání každý bojovník má malý oslavu tanec (jestli to je to, co měl bys nazývat to) a tyto jsou docela veselá zábava.

Nejlepší věc, nicméně je 2 hráčská volba (bití svinstva z tvých přátel je vždy veselá zábava).

Bohužel tato hra je udělaná ve východní Asii a nastavení je v rodném jazyce. Toto znamená, že většinu vás bude pravděpodobně neschopný aby četli instrukce. První a druhý linka konfiguruje zvukovou kartu. Třetí linka definuje vstupní jednotku. Vy můžete si hrát s ovládací pákou (tam jsou zřejmě dva 2 knoflíkový a jeden 4 knoflíkový joystickový volby) nebo vy můžete konfigurovat klávesnici (to je 4. linka v podnabídce). Zde jsou přednastavené klíče (jestli vy chcete měnit je, jen vidět co oni dělají především).

Vrstva 1: E = nahoru+levý; R = nahoru; T = nahoru+právo; D = odešel; G = přímo; C = dolů+levý; V = dolů; B = dolů+právo; W, S, otázky a odpovědi jsou použité pro údery a boty.

Vrstva 2: Pro pohybovat jednoduše užívat numerickou část klávesnice (čísla z 1 k 9 bez 5). Pro údery a boty užívají HOME, PAGE UP, END a O STRÁNKU DOLŮ.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Panda Entertainment Technology Co., Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo