Eternam
Eternam - náhled

Toto recenze bude trochu odlišný od zbytku, od úvodu do hry ve skutečnosti je napsaná na zadní straně boxu a ne daný v hře sám. Ale předt

...

Tom & Jerry Cat-astrophe Recenze

Recenze | Screeny


Who nepamatovat si Tom & Jerry, šílené cat'n'mouse duo? My všichni víme (a láska) ti nezvyklý starý kresby a tady jsou vaše šance být v jedom.

Toto hra dovoluje vám hrát roli Jerry. Bohužel nemůžeš vybrat váš znak (já jsem měl mnohem raději být Tom). Jak víte, Jerry je vždy honěný od Tom a on uchýlí se k různým trikům aby vrátily jemu. A to je přesně co se stane zde. Potom co vy vyberete si úroveň potíže (tam jsou dva) a čas na to hrát já navrhuji už ne pak 5 minutám), vy dostanete se do hrát.

Vy oba začnete uprostřed místnosti (tam je jen jedna místnost) a procházkové deset rychlosti vzdálený od sebe (právě jako v skutečném souboji). Po tom Tom přiběhne potom co vy zkoušející dostat vás. A musíte, hádat co, utéct a dělat si šprýmy nebo dva na něm. Tam jsou nějaké rekvizity vy můžete najít kladení kolem místnosti a jsou jen prostá a jednoduchá FUN. Já mluvím o výbušných žabkách aby vyhodit Tom s (nebo jestli vy máte to pro příliš dlouho, pak vy vyhodíte) nebo jehlice na pletení pro swordfight.

Tom také přijede potom co vy s jistými objekty (jako obrovská palička), ale nejsi bezbranný také. Jen běžet k vaší HQ (vaší díře). Jestli vy jdete po schodech vy najdete sebe nabíjení dolů žehlicí prkno v domově udělal-holicí vozík kočky. Jestli vy vstoupíte do barelu vy budete létání světlý- pumový útočník cibulky a jestli vy lezete na žebřík vy budete měnit žloutky s Tom.

Po čase běží , hra přes a vy můžete začít to znovu.

To je veselá zábava málo hry, ale to nenabízí dost varianty. Řekl bych myšlenku si zaslouží přinejmenším 4, legrační faktor také. Nedostatek varianty přináší to dolů k 3. Grafika jsou také průměr a zvuk nemnoho, ale dělat. Tak dohromady to je 3. To by byla zaručená veselá zábava aby viděla remake (nebo upgrade) této hry, protože základní idea je (jak jsem řekl) velmi dobrý.

Ovládání myší: Pro ovládat myš (Jerry) vy potřebujete použít kurzorové klávesy.Vy souhlasíte s vstupem (to také dá pryč - ův meče ' ), a vy užíváte materiál s 0 - spodními částmi číslicových kláves. To je asi to. Pobavte se!


Rok vydaní: 1990

Vydali: Hi-Tech Expressions, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo