Wrath of Earth
Wrath of Earth - náhled

Wrath Země je akční-dobrodružná hra udělaný dvěma no - name společnostmi, z nichž jeden je dlouho zaniklý a jeden které nyní pracují na I

...

Thunderhawk AH-73M Recenze

Recenze | Screeny


Pro všechny těm z vás že chtít vrtulníkovou akci, bez celých odporných arašídů aby měly na paměti, požadovaný v simulačních hrách jako bojová helikoptéra 2000, zde jde dobře uspět směs mezi akcí a simulací.

V Thunderhawk to je vaše práce aby vykonala širokou škálu útoku vrtulníku a bránit mise kolem světa. Jestli vy začnete hru první vy musíte odpovědět na bezpečnostní otázku z příručky. Kódy jsou zahrnuté v zipu - file. Pak vy musíte si vybrat vaše jméno plněné ven pilotního záznamu. Toto vede vás vaší kanceláři. To je místo kde vy zůstanete mezi vámi misemi. Tam vy můžete chránit nebo naložit vaši hru nebo vzít nějaký lekce letecký simulátor.

Jedny dveře vedou vás z kanceláře k misijnímu územnímu výběru. Zde můžete si vybrat jeden z několika krizových oblastí na světě. Každá oblast je sestavený se specifickou potíží ze snadná obtížnou. Pro získat nějakou zkušenost měl bys začínat s Jižní Amerikou. Kliknutí územní mapa vy dostanete rozpravu o krizové oblasti. Po tom vy najdete sebe zpět v kancelář. Teď je čas projít druhými dveřmi. Za to vy dostanete misi rozpravu o vaší nadcházející misi.

Oba rozpravy jsou milé udělané. Vy jen nedostat nějaké stránky textu aby četl. Sedět v místnosti rozpravy vy můžete sledovat nějaké fotky průzkumu a filmů o prostoru cílech nebo zvláštních cílech na stříbrném plátně zapamatování kině v starší dnech nebo rozpravě v nějakých vojenských filmech. Mezi tímto vaším velitelem říká vám důležité informace o očekávaných nepřátelích v oblasti a zvláštní informace o vašem cíli. Akční trvalá hudba jde s rozpravou a zdůrazňuje hrozivě informace.

Dosahuje rozpravu vy jdete do hangáru kde vy ozbrojíte vaši helikoptéru. Vy máte volbu mezi 13 zbraně v rozsahu od bez průvodce řízené střely řízeným střelám zachycení. Tam je šest připevnění bodů na křídlech vrtulníku umístí zbraně. Zbraň řetězu je vždy vybavený v nosu. Jestli nemůžeš se rozhodnout kterou zbraň aby vybrala si to je také možný kliknout auto vyzbrojení a vy dostanete dobrou směs zbraní, hodit se vykonat misi.

Teď vy jste připraven na start a vy najdete sebe již sezení v helikoptéře na vašem základu. Co vy první vidíte je typický pro rok publikace této hry, uvnitř dobře vykonaného kokpitu designu, vnějšku velmi jednoduché vektorové grafiky. Terén většinou je placatý. Jen nějaký osamělý strom jsou rozptýlený kolem. Celé další objekty postavení v oblasti jeden z obou, přátelské jednotky nebo cíle! Ale nemusíte vzít moc péče, většina z nich je cíle. Váš hlavní cíl je značený jak šíp v kompas, tak nemůže ztratit cestu. Také cesta zpět aby zakládala je značený (jak malá linka). Splnit stanovený úkol územní nepřátelský obranný oheň očekává vás a byste neměli byste zastavit. Klíč ve většině misí má vzít váš způsob, jak nebojácnou přímo skrz nepřátelské linky, létání rychlé, divoké otočení levý a pravý a vpalování cokoli vy vidíte. Vy najdete jednotky země postávající kolem a také pomalí (helikoptér) a rychlé ( bojovníci) vzdušné síly.

Vedle tohoto nemusíte starat se o mnohem víc věcí (s výjimkou vaší nadmořské výšky, zdravotního statusu a střeliva) tak, třebaže grafika je jednoduchá a zvuk není radostný, vy dostanete hodně akce a po několika minutách herní takesyou do jeho světa. S nějakým tréninkem většiny mise vezme jen nějaké minuty, tak hra je také kvalifikovaný jestli nemáte moc času pro hraní.

Shrnování myslím si, že hru je ještě dobrá volba pro vás všechny že jako vrtulníková akce ale jsou unavená simulacemi. fanoušci simulace mohou být bez námitky kvůli chybějící realita hry. Já dám hře 4 body kvůli akci a veselé zábavě to je, třebaže grafika je moc zastaralá a, také pro čas publikace, jednoduché.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Core Design Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo