Wrath of the Demon
Wrath of the Demon - náhled

Wrath démona je jeden z těch druhů her které byly byly zvyklé ucpat čtvrtiny do nekonečně v arkádě, absolutně odmítnutí nechat věc dostan

...

Theatre of Death Recenze

Recenze | Screeny


Theatre Death je izometrická taktická válečná hra podobný kanonenfutr, ale mnohem víc pokročilý. Vy jste velitel různých skupin vojáků, které vy musíte vést skrz různé mise do zbavit se různých nepřátel s různými zbraněmi k vaší dispozici.

Vy začnete vybrání štěrbina pro vaši hru. Tam nejsou žádné ušetřené hry jako takový, hra automaticky chrání po každé misi. Na mini - map, kde vy dostanete přehled ze všech misí dostupných. Modré vlajky jsou dokončené mise, bílá vlajky jsou dostupné mise a červený praporky jsou zamčené mise. Tyto bude odemčený jak vy dokončíte předchozí mise. Kdy vy skončíte všechny mise v jednom terénu, vy přecházíte k další, celou cestu do Měsíce!

V každé misi vy dostanete rozpravu toho co vy máte a co vy musíte udělat. V bojišti, vy užíváte levou klávesu myši vybrat vojáky a přesunout je kolem, a pravé tlačítko myši aby udělaly je střílet na vybraný bod. Pro vstoupit do vozidel nebo stavení jen přesunout je k nim. Každý voják má omezené množství zdraví a munice, tak užívá je moudře. Také, jak vy postupujete skrz mise, vy dostanete jiné zbraně a vozidla použít proti nepřátelům, jako jsou pistole, kulomet, granáty, raketomet, nášlapná miny, a dokonce tanky, APCS a rafáky.

Šíření skrz mapy je mnoho sladkostí, jako je malé bedny které dají náhodné prémie jako jsou munice, zdraví nebo skórenebo střelivo boudy kde vy můžete zavést znovu a měnit zbraně. Nicméně, terén je naplněný riziky která může rychle dostat vaše muže zabili. Opusťte je příliš dlouho ve vodě a dostanou jezený žraloky. Opusťte je příliš dlouho v blátě a klesnou. Přidejte k těmto explozivním barelům a elektrickým ohradníkům, nepřátelští vojáci a struktury připravený zabít je, a vy najdete bojiště aby byl moc nebezpečné místo.

Pro udělat věci hůř, vaši vojáci mohou být docela hloupí. I když oni budou automaticky střílet kdy oni všimnou si nepřátel, oni budou právě tak snadno udeřit jejich spoluhráči s granáty nebo raketami. Kdekoli vy objednáte jde, budou pohybovat přímo, bez ohledu na to, jaké rizika jsou v jejich cestě. A dokonce když řízení, oni budou snadno proběhnout jejich spoluhráči nebo rozbít proti dalším vozidlům.

Pro dostat větší pohled na věci vy můžete použít M předložit minimap. Odtud vy dostanete přehled mapy, umístění vašich vojáků a nepřátelský, a morálka vojáků. Morálka je důležitá věc: jestli to snižuje příliš mnoho vy najdete vaše vojáky panikaření a běžící v bojišti. Nicméně, stejný může stát se nepříteli, tak to může také být silnou zbraň. Vy můžete také zavolat vzdušné údery a výztuhy, jestli dostupný.

Grafika jsou dost dobrá. V rozpravách a obrazovka pozadí oni jsou moc detailní, ale in - game oni jsou velmi jednoduší a kresba. Hudba je hezký a rozmanitý, ačkoli tam není moc zvuku. Trochu otravný je že vy musíte nastavit vaši zvukovou kartu pokaždé když vy začnete hru. Celkově, hra je moc akce-zabalená a veselá zábava, a může být moc tvrdý v době, ačkoli to dělá má své trhliny, tak já dám tomu 4.


Rok vydaní: 1994

Vydali: Software Shed, The

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo