Leisure Suit Larry 1 - in the Land of the Lou
Leisure Suit Larry 1 - in the Land of the Lou - náhled

Oblek volného času Larry byl vytvořený společně s Policí hledáním 1, jako nový dodatek k dobrodružnému žánru.

Vy jste Larry Laffer

...

TFX - Tactical Fighter eXperiment Recenze

Recenze | Screeny


Pro ty, kdo chtějí legrační bojový let sim, tento je pro tebe. Taktický stíhací letoun experimentnebo TFX, je hra která nechá vás letět zloděje F - 117A bojovníka tajnosti, Eurofighter 2000, a Lockheed F - 22 superhvězda, v různých misíchnebo arkádových bitvách. Vy můžete přizpůsobit střelivo na bojovnících, a mít hodně kontroly nad je.

Tam jsou pár způsobů jak hrát TFX. Vy můžete hrát mód arkády, která okamžitě dává vás do akce, a musíte postupovat skrz úrovně které dostat víc obtížné v průběhu času. Služební turnus a Flashpoints mód nechá vás hrát poschoďovou-lemovanou hru týkající se událostí v jistých zemích. A chladný rys TFX je postavený v editoru, nazvaný UN Commander, který nechá vás vytvořit vaše vlastní mise do letět. Předtím, než vy můžete začít služební turnus mód, musíte skončit 10 výcvikové mise, které vzdělají vás na to, jak hrát hru.

Při létání letadle, můžete změnit mezi vašimi vybranými zbraněmi před létáním, a uskupení důležitých cílů odpovídající jim. A uspořádaný význačný rys je vy můžete cyklovat jiné stavové okno na vašich třech monitorech ve vašem kokpitu, použití 1,2,3 klíčů. Vy máte všechny volby proudové letadlo bojovníka by mělo jako ovládací podvozek, plácnutí, škádlení, uskupení důležitých cílů, a tak dále

Hra užívá trojrozměrnou grafiku, ale to je velmi brzká forma toho, tak neočekává cokoli čelist padání. Letadla zdají se moc hranatý, a struktury nemají moc detailu jim. Vy můžete dívat se na letadlo v jiných úhelníkách, a hra dokonce má 3d kokpit mód (zábavný jak MS letový Sim ne - zahrnutý toto až do FS2K), který nechá vás vidět kokpit z 3d perspektivy.

Jeden z nejlepších částí TFX je hudba a zvuk. Hudba je moc příjemný a dostává vás do hry; to ve skutečnosti připomene mi hudbu z Topgun, která hodí se dokonale s tímto hrou viděním obou mít stejné téma. Jeden z chladných věcí v této hře týkající se zvuku je vývojářovo použití skutečných hlasů, namísto jen nějakého textu na obrazovce. Zvuk je trochu nízká kvalita, ale dělá dobrou práci vytvoření prostředí pro tuto hru.

Vy můžete použít buď ovládací páku nebo klávesnici aby letěla vaše letadlo, ačkoli já doporučuji zkusit najít starou ovládací páku rozhraní pro hry pro tuto hru. Já musím říct toto bylo jedním z nejlepších hry já jsem vůbec kdy zhodnotil, a měl bys zkusit to, zvláště jestli vy jste letový sim fanoušek.

Txt registrovat TFXKEYS.TXT obsahuje standard ovládací prvky pro toto hru použití klávesnice, a TFXMK1.TXT použití ovládací páky.

Hra nezdát se běžet ve WinXP, ani VDMSOUND, tak DOS-BOX nebo čistý DOS je vaše nejlepší řešení.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Digital Image Design Ltd.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo