Oliver and Company
Oliver and Company - náhled

Kdy já jsem byl dítě, tam bylo Disneyovy hlavní filmy. Každým rokem kolem Vánoc další senzace přišla do kina a naplnila haly do poslední

...

Steel Panthers II - Modern Battles Recenze

Recenze | Screeny


Steel puma 2: Moderní bitvy, pokračování Steel Panthers, pokrývá bitvy a konflikty pozdější poloviny 20. století, z korejský War na začátku 1950s skrz operační Desert bouři v Perském zálivu na začátku 1990s, a také zahrnuje acouple hypotetického nebožtíka-1990s scénáře.

Steel Panthers 2 dává hráče do role velitele rot. Jak vy pohybujete vašimi silami (obrněnými jednotkami, pěším plukem, dělostřelectvem, a tak dále) kolem hex - grid bojišť aby zachytila nebo bránit specifická objektivní kouzla, vy můžete zavolat vzdušné údery a dělostřeleckou dělostřeleckou palbu, a prosit přechytračit a outmaneuver vašeho oponenta.

Hra je otočení-založený, a je hraný na šestiúhelníkové mřížce v palubním-herním formátu. Grafika jsou funkční, s dost derivování mezi různými jednotkami aby říkaly je oddělený na první pohled. Grafika jsou víc rafinovaný než originální Steel Panthers.

Ovládací prvky jsou jednoduché aby vyřešily: Levé strana-kliknutí jednotkám výběru a dává příkazy; kliknutí na pravou klávesu aby měnilo směr vaši jednotku čelí nebo otevřít jednotkovou informační obrazovku. Různé knoflíky podél strany obrazovky jsou sebevysvětlující.

Je tam několik změn mezi Steel Panthers a Steel Panthers 2: Moderní bitvy, jako jsou úvod raketových-ozbrojených jednotek, rafinovala pohyblivost, a schopnost jednotky aby dívala se do téměř každý směru namísto přímo v hexadecimální straně, pohyblivé dělostřelectvo, a helikoptéry.

Helikoptéry mají zvláštní příkaz který může jen dostat zevnitř jejich jednotkové informační obrazovky. To příkaz mění jednotkovou nadmořskou výšku mezi platný při dodání, Nap - of - the - Earth ( helikoptéra zůstává těsně nad terénem v jeho kouzlech), a vysoké poloze. Vysoká poloha dovoluje helikoptérám vidět téměř celou mapu ale také udělá je viditelným a snadným cílem pro nepřátelské jednotky.

Nepochybně, největší změna je úvod schopnosti posunout dělostřelectvo. Z oceli Panthers, jestli chcete pohybovat středem dělostřelecké palby, vy jste skončili s two - turn nebo více zpožděním do dělostřelectva mohlo napadnout znovu. Místo toho, Steel Panthers 2 dovoluje vám pohybovat středem dělostřelectva palby až do dvou kouzel se skoro žádným zpožděním mezi výstřely.

Jako u originální Steel Panthers, Steel Panthers 2 je historicky přesný v jeho scénářích, kampaních, a jednotky. Strategické simulace Inc . jasně strávil hodně času a energii zkoumání a přesně obnovujících všechny zbraní, vozidel, a bitvy o hráče aby vychutnával.

Celkově, to bylo skromné zlepšení přes Steel Panthers, představující mnoho rysů originálu byl jasně chybějící. Nejlepší ze všech Steel Panthers her, Steel Panthers 2: Moderní bitvy nastavily standard pro otáčecí-založené hry vojenského velení, a každé křeslo hlavní by by mělo dát tomuto hře výstřel.

- určený pro více hráčů se skládá z Hotseat hry různých scénářů.

Před vstupem normálních příkazů, musíte první montovat cd pohon, jako "montovat d d: -t cdrom". Provozujte hru používání steel2.exe.


Rok vydaní: 1996

Vydali: Strategic Simulations, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo