Tom & Jerry Cat-astrophe
Tom & Jerry Cat-astrophe - náhled

Who nepamatovat si Tom & Jerry, šílené cat'n'mouse duo? My všichni víme (a láska) ti nezvyklý starý kresby a tady jsou vaše šance být v j

...

Star Trek - The Rebel Universe Recenze

Recenze | Screeny


Vy jste na palubě legendární N.C.C.1701 USS Enterprise. Loď právě dosáhla takzvané zóny karantény a nyní vaši pět let mise začnou.

Toto část prostoru známého jak zóna karantény byla uzavřená Federation, protože loajální lodě otočily rebela jednou vstup systému. Toto je protože dilithium delta 6 může předložit lidi podle mínění kontrolu a to je přesně co Klingons byl až. Jestli vy neuspějete ve vaší misi této části vesmíru bude navždy blízko u zbytku prostoru, nezmiňuje se , že Klingons mohl použít tuto metodu myšlenkové kontroly dalším sektorům.

Je tam několik způsobů končení této hry (vy můžete dovíte se o nich zpřístupněním jistých bank údajů) nejsnadnější dvě cesty jsou buď najít a zničit důlní zařízenínebo zničit přeškolující vlnový zářič. Tam jsou jinak také.

Hra je dobrá myš řídila dobrodružnou hru kde vy potřebujete aby prozkoumali obrovské množství planet a skončit misi. Tam jsou Federation planety které může pomoct vám na cestě.

Hra je plně myš řídila a to je základní ukázat a kliknout (nezmiňovat se mezi první skutečnou point'n'click) hrou, význam vy nemusíte vepsat do jednotlivého dopisu (kromě při nazvat k uložit hru registruje). Zvuky a grafika není tak docela dobrý, proto celkový skóre pro tuto hru není toto vysoký. Tam byl mnohem lepší dívající se hry venku v roce 1988, ale spiknutí hry je ten, která opravdu dělá tuto Star hru cesty příjemné.

Vy začnete na mostu Enterprise a vidí mostní posádku. Každý člen osádky mají nějaké stanovené úkoly, tak pokud si přejete navigovat musíte užívat Sulu, a pokud si přejete bojovat vy potřebujete Checkov. Pan Spock říká vám data o systémech planety a individuální planety v systému (jakmile vy jste tam) a on bude také říct vám o tvaru Enterprise (nebo nepřátelská loď) je v. Scotty ( nedávnonebožtík James Doohan) bude držet vás informovaný o stavu osnovy a popudu pohonu, Uhura vystřídá nějaké /každé /žádné zprávy vám, kosti říkají vám jak dobře členové posádky dělají (oni mohou zranit se, ale to je almostimpossible pro ně zemřít). Kostel jak kapitán bude mít volba aby zachránila nebo naložit hru, vy budete schopen se lodní deník a jestli obíhající životní podpůrná planeta vy dostanete šanci na to vybrat nepřítomný tým paprsku dolů.

To je tyto nepřítomné mise které já jsem měl rád většina. Každý člen osádky mají jiný způsob dělající věci, tak kdy vy přijdete k překážce každému členovi bude navrhovat jiné řešení. Někteří nechají tě projít, někteří budou blokovat průchod a nikdy nebudete nebyl schopen projít. Nějaké překážky budou vyžadovat jistý kus vybavení (které budete muset najít na jiném světě). Vy můžete také zvednout další sladkosti které mohly zlepšit výkon Enterprise.

Kromě života podporování planet tam jsou dalších planet také. Jen pamatovat si kde Federation planety jsou, protože vy budete potřebovat doly, zbraň dodávky, a tak dále držet Enterprise nahoře výkon.

Dohromady to je velmi dobrá hra jež by opravdu potřebovat grafický do - over. Grafika a zvuk opravdu jsou jediné dvě slabé věci s tímto jinak ohromnou hrou.


Rok vydaní: 1988

Vydali: Simon & Schuster Interactive

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo