FIFA Soccer 96
FIFA Soccer 96 - náhled

Fifa 96 byla prvním fotbalovým úspěchem vývojářského týmu Electronic Arts. Ve hře bylo poprvé použíta 3D grafika stejně jako v NHL 96, konkr

...

Spirit of Excalibur Recenze

Recenze | Screeny


Někde kolem 800 a.D. tam prý žít legendárního krále - krále Artuše. Jeho moc aby vládla jeho oblasti přišla z meče Excalibura že Artur dostal od jezera a hozený to zpět k jezeře potom, co on byl zabitý.

A to je čas, který vy vstoupíte. Vy hrajete rytíře ve jménu Constantine a to je vaše povinnost vůči chránit a opět shledat celou zemi jednou vlastněný dobrým králem Artušem. Bohužel ne všechny rytířstva uznat vaše vládnutí, tak musíte dříve či později se ukázat být vaší nadřazeností nad je.

Na začátku hry vy jste v Yorku a potřeba se vrátí k Camelotovi. Na cestě vy se setkáte s některými lidmi a bude schopen působit společně je ( nějakému bodu). Jestli oni vyberou si aby vyzvali vy k souboji můžete přijmout nebo pokles (já navrhuji, že vy přijmete a vyhrát - to ne dobře nepřemýšlí o vás jestli vy neodvážíte se bojovat s některými lidmi které by měli jsou méně důležitý než vy). Při boji vy můžete opustit všechno až k počítači (automatickému režimu) nebo vy můžete převzít velení nad znakem sebe. Nebo můžete jednoduše poslouchat jaké lidi musí říct vám (nebo možná dokonce pokorně požadovat vy). Poslouchejte lidi pečlivě, protože oni mohou říct vám problémů které potřebujete být vyřešené ve vaší zeminebo může dát vám cenné nápovědy. Nicméně tam jsou nějaký, který rád by pomýlili vás.

To je jen potom co vy dosáhnete Camelota , že skutečná hra začíná (tam jsou čtyři hledání potom co vy přijdete k Camelotovi). Teď vy jste v kulatém stolu a vy dostanete nějaký úkol. Vy potřebujete aby vybrali rytířstvo vedení hledání a vy můžete přiřadit jeho stranu doprovodit jemu. Toto být RPG hra schopnosti rytířstev zlepší v průběhu času. Pokaždé když vy začnete nové hledání vy uvidíte kulatý stůl a dostat úkol musíte plnit. To může stát se , že jistý rytíř umírá v hledání, ale toto ne nutně znamenat, že vy upustíte hru. Tam jsou jen někteří lidé nemůžeš si dovolit aby ztratil jako je Merlin nebo Constantine).

Vy také dostanete se do velíte armádě v bitvě (nebo vy jste jen přinucení aby stáli a dívali se jestli žádný z armád uzná váš příkaz). Aby mohla získat kontrola nějakých armád, vy obvykle potřebujete aby vykonávali skutek který udělá rytířstvo následovat vás (jako zachránit dívku), ale někteří jen bude následovat jestli vy již má podporu uctivého rytíře. Pro bitvu také vy můžete použít kouzlo. Kouzlo může být užitečný při zkoušející dostat brousky odpověď od někoho také, ale pamatujete si, že vy omezené schopnosti pro použití kouzla (větších kouzel také potřebujete nějaké přísady). Bitvy vyžadují celkem hodně strategie také, ale strategický prvek mírně je ztěžovány kvůli faktům, který vy nemůžete ovládat více pak jednoho síly najednou (*narážet* to je vždy snadnější aby bránil pak napadnout - zvláště jestli vy má somedefensive zařízení, jako jsou zdi).

Jak vidíte ze screenshot vy máte mapu Anglie že vy mimo kurz cestuje na. Tam jsou jistá města, katedrály, hrady, vesnice a další lokality na tom. V těchto lokalitách vy vyhovíte . ) jinými lidmi kdo může bránit Vám na vašem hledání nebo pomoct vám dále. Proto ověřte si, zda vy prozkoumáte mapu důkladně.

Grafika hry jsou hezká a vytvořit jistou atmosféru, třebaže to je Ad - Lib hudba která opravdu vyvolává u vás pocit má rád v prvních středověkách. Hra dobře má cenu hraní třebaže já nejsem ohromného fanouška žánru. Ale být varovaný jestliže zvolíte hrát to. Toto hra může být naprostý někdy. Vy potřebujete aby ovládali mnoho znaků současně v reálném čase (to zmátl mě tolik já jsem potřeboval rekapitulaci).

Hra je zcela řízený s myší (třebaže vy můžete provozovat uvést do funkce soubor a resetovat ovládací prvky - tak vy můžete použít ovládací páku nebo klávesnici jak alternativa). Vy můžete také měnit grafická a zvuková nastavení (ale proč udělal byste to? Oni jsou optimalizovaní nyní).

Dohromady já dám tuto hru 4 víc než všechno hezky udělala hru s grafikou a zvuky které vyvolávat u vás pocit jistá historická éra. Dějová linie sám není slabý také. Po celo - kolik her můžeš hrát, to dalo vás do bot následníka ohromného krále Artuše?


Rok vydaní: 1990

Vydali: Synergistic Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo