World Class Soccer
World Class Soccer - náhled

Vzpomínáte si na obry fotbalu? Vzpomínáte si na legendy jako Diego Armando Maradona? Dodávka Basten ne - neudělal to skrz osm finálí jak

...

Speedball 2 - Brutal Deluxe Recenze

Recenze | Screeny


Zpáteční cesta v roce 2095 Speedball - league byl neregulovaný a neovladatelný kvůli korupci a násilí. Pět let později v pokusu o znovu získat veřejný zájem sport byl reorganizovat: Speedball 2 narodilo se. Další pět let projde až do nový tým objeví se. Jméno tohoto týmu je brutální luxusní.

Speedball je nějaký druh ragby-fotbalu-házené-směsi plus NO tresty pro znečišťuje. Ve skutečnosti jedna z věcí, které vy  děláte většinu té doby je aby tloukly svinstvo z dalšího týmu. Zatímco tak vy prosíte udeřit oponenty cíl (potom co vy jste zkusili zbavit se hlídače), sbírání mincí pro další peníze, anglické snovadla nebo rychlosti-ups a udeření extra-bodu-cílů po straně dvoru. Kov-míč, který vy hrajete si s konat se v ruce a vy můžete předáte ten vašim týmovým kamarádům jestli vy jste utlačované příliš mnoho. Každá hra má dvě poloviny 90 sekund. Před hrou začíná vy můžete aktualizovat vaše hráče kupními silou ups a výcvikovými jednotkami.

Hra sám je moc rychlý a to je úžasný! Vy opravdu se dostanete do toho. Jediné dvě zlé věci jsou že člověk neví to nikdy jméno vašeho aktuálního znaku který budou pokuta aby věděla kdy koupit upgrade a druhá je že to je docela matoucí která hráče bude váš kdy váš aktuální hráč zmizí z thescreen. Počítač přejde na hráče který je nejblíže míč. Ale někdy vy běžíte v špatném směru na určitou dobu.

Tam jsou jiné herní režimy které může být hrané v jednotlivém hráčském módu: Turnaj, liga a manažerský mód. Při hraní pozdější vy jen koupíte a prodat hráče a dostanou je upgradovaný a vybavený. Počítač dělá tvrdou práci a ovládá vše z vašich hráčů během utkání.

Možná nejlepší věc v této hře je určený pro více hráčů mód. To je ohromný aby hrálo proti tvoji přátelé.

Jestli vy rozhodnete se hrát na turnaj si byl jistý, že udělat nějaké vykonávající praxi okruhy nejprve. Dobře na začátku váš tým brutální luxusní je nic víc než chomáč ztracených existencí a vy musíte docela bojovat tvrdě aby vydělávali vaše peníze. Ale než začíná to být stále více brutální. Vsadil bych se budu milovat to!

Grafika není nádherná ale moc hezký pro sportovní hru. Všechno je udělané je typický bitmapový Brothers kov-pohled. Zvuky mohly by být lepší ale to je v pořádku protože hra kompenzuje všechno. Jestli zvuky a grafika jsou důležitější pro vás, pravděpodobně měl bys zkusit Amigaovu verzi nebo dostat PlayStation verzi Speedball 2100 která byla uvolněný podzimní 2000.

Kvůli matoucímu hráčský-přepínací-zvykový Speedball 2: Brutální luxusní dostává 4 z 5 bodů ode mne.

Hra je většina veselé zábavy kdy vy hrajete fullscreen a s ovládací pákou - že opravdu vysíláte zpět vás k pozdnímu 80s/raným ovocím 90s.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Bitmap Brothers, The

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo