Battle on the Black Sea, The
Battle on the Black Sea, The - náhled

Toto hra je dost standardní varianta klasické námořní bitvy hry že vy pravděpodobně jste hráli předtím na papíru. Rozdíl v tomto výkladu

...

Sopwith Recenze

Recenze | Screeny


Myslet si o klasikách a říkat mi co přijde k vaší mysli. Tam by měl být Tetris, vesmírná Invaders, Pacman, Sokoban, prostitutka, hromotlucké děti a - YES - Sopwith.

Dávno před někým dokonce myšlenkou o 3D leteckých simulátorech, my jsme měli jeden z nejchladnějších letových her které stále ne - neupustily každé z jeho kouzla. Ještě dnes, přes 21 léta potom co to bylo vytvořený, tam je obrovský fanoušek-lobby darující všechny jejich volný čas na stavení nových úrovní a nových klonů z toho. Dokonce vývojář, David Clark, stále stravuje nějaký čas na vylepšit. Ano, Sopwith je klasika i když to nebylo nikdy nechtělo být komerční hra.To bylo naprogramované v roce 1984 demonstrovat schopnosti BMB- ovo nového síťového produktu - pozdější známý jako ' Imaginet ' . Proto dnes stále je nemožné hrát na originální verzi v určený pro více hráčů mód ale David stále pracuje na tom.

Hra sám je docela jednoduchý, ale ne příliš snadný. Především, já potřebuji vysvětlit ne tak intuitivní ovládací prvky: , (čárka) dělá vašeho Sopwitha jde nahoru . (doba) švihnout jí obráceně a / (lomítko) jít dolů. Toto jsou ovládací prvky z pilotů pohledu. Při odletět z práv na levý vás nějak potřebujete aby dařili se myslet jiný, ale po nějakém čase vy vzdáte se a letět obráceně místo toho. Doplňkové klávesy jsou Z pro průdušnici dolů, X pro průdušnici nahoru, H vrátí se k zakládat aby tankovala a zavést znovu střelivo, mezerník pro na palubě zbraň, B hodí bombu a s S vámi přepnete zvuk na nebo mimo. Ctrl + přerušení končí hru ihned.

Kdy hra začíná můžete si vybrat mezi dvěma pracujícím herním režimy - jednotlivým hráčem a jednotlivým hráčem proti Computer. Pro učit se / dozvědět se jak cestovat, vzít předkupní právo. Kdy vy daříte se skončit hru v tomto režimu snadno, pak zkusí počítačovou volbu oponenta. Zatímco vy létáte kolem vlastní jen bombardování a střílet na statické terčíky v jednotlivém hráčském módu, v počítačovém módu oponenta tam bude nepřátelské letadlo. Dát si pozor! Váš PC střílet na vás a prosit zabít vás v letci kamikadze-stylu. Tak, zatímco, co bylo honěné nepřátelským letadlem, vy stále potřebujete aby zničili vaše normální cíle k vyhrát hru - a to je tvrdou práci. Pro udělat to dokonce pilněji, nemáte neomezené palivo, zdraví, bomby nebo střelivo. Tak držet bary vedle radaru na mysli a kontrolují čas od času.Kdy vy vidíte že vy docházíte v nějaký /každý /žádný z těchto, udeřil - ův H - ův klíč vrátit se k zakládat.

Potom co vy jste zničili všechny nepřátele (všechny fuchsin barevné pixel-hromady na obrazovce), vy vyhrajete hru a romanticky odletět do západu slunce-obzoru.

Ó!, téměř jsem zapomněl jsem byl říkat něco o zvucích v hře. Měl byl rád vesmírný Invaders SFX ? Ano ? Hej !, pak to je vaše hra - vy budete ohromen jak skutečný motor, bomby a děla zvuková. A připravovat sebe pro udivující účinek kdy vy jste sestřelení nebo kolidovat s něčím.Pro celý jiné (kdo nemá rád SI zvuky) jen užívá ' S ' zhasnout je.

Tam není moc her které může zvládat MY dobrého ol- ův Sopwitha. Tak být si jist to je 5-Points - from - the - reviewer hra!


Rok vydaní: 1984

Vydali: BMB Compuscience

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo