Frontier - First Encounters
Frontier - First Encounters - náhled

Elita 3: První Encounters

právě teď, elita 3 je poslední v elitních sériích. Elita 4 je plánovaný, ale to nezdá se jako to vyjde k

...

Softporn Adventure Recenze

Recenze | Screeny


If vy jste mladší než 18, pak vrátí se právě teď! ( :ahoj: Neznámý hrdina..)

cíl této hry je docela jednoduchý jeden: Vy potřebujete "skórovat" s třemi jinými ženami. Ne zároveň (promiňte Kosta), ale v průběhu hry. Vy vyrazíte v baru s 2500$, ale jak všichni lidé znají ženy jsou vysoké-údržba a toto peníze netrvají dlouho. Tak vy potřebujete být klamavý, mít nějaké štěstí v hazardu AND mysli jako panna po hrsti Viagry (kde je Tom kdy vy potřebujete ho ?!?).

Nějaké základní příkazy jsou zkrátily se k jednomu dopisu například jít na východ jen vstoupí E, kontrolovat váš inventář vstoupit I. To je moc šikovné a dává nějakou hladkou hru. Nicméně zbytek příkazů musí být mnohem víc přesný, a v některých případech jen špinavý words'll dělat. No dobře, jak většina z nás zná je. To je jen dobrý aby pamatovalo si, že někdy "čistit" slova nebudou pracovat.

Kdy vy jste hráli tyto hry na chvíli vy budete nejspíše myslet: "hej !, ne já rozpoznám toto spiknutí..?" If vy děláte, pak číst text-dokument zahrnutý v stahovací which'll vysvětlit všechno. (ne, to nemá nic společného s TheVoids návštěvou do Říma tento týden...)

Toto hra je zábavný, trochu odporný a překvapující vše v jednom. Ale být varovaný! Staří lidé (ano, vy Aaberg) by měl dávat si pozor, jak dostávající příliš vzrušený je nebezpečný ve vysokém věku.


Rok vydaní: 1991

Vydali: On-Line Systems

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo