Betrayal at Krondor
Betrayal at Krondor - náhled

Tento kultovní dungeon vznikl na motivy knižní fantasy ságy Trhlinová válka (Riftwar saga) od R. E. Feista.

...

Sink or Swim Recenze

Recenze | Screeny


To je veselá zábava málo hry která dala mi hezkých pár problémy předtím, než jsem mohl spustím ta poprvé. Dobře já dělám nevědět proč protože já ne - měnil cokoliv, ale může spustit to normálně nyní - jen vybraná buď klávesnice nebo ovládací páka - a soundblaster na začátku hry.

Tak co je hra všechno o?

Tam je obrovská loď která chystá se klesnout a tam jsou vědce na palubě lodi. Ale bytost génius jen teoreticky, nemohou dostat je sami z prekérních situací že oni jsou v. To opravdu bere akčního hrdinu jako sebe táhnout nějaké vypínače které dovolí vědce aby opustili úroveň! Ó!, nezmiňovat se musíte být opravdu ostrá mysl aby vyřešila že jestli vy chystáte se klesnout a mít kyslíkové nádrže na stěně, to by mohlo být dobrou myšlenku užívat je.

Tak základním způsobem tato hra mít vás běh, skákání a plavání kolem úrovní zkoušejících dostat všechny vědce východu.Jednou ti vědečtí chlapi dosáhnou toho oni budou jen udělat zábavný ' whooee - ův hluk a nechat vás stojící tam. V každém případě po posledních vědci listech, východ otvírá pro vás a hádáte co... To vede k hned příští úrovni!

Hra je divně návykový, tak já vysoce doporučuji to, ale já musím varovat vás že to může dostat zklamání také! Nezapomeněte aby tiskli F10 vstoupit do menu (tak vy nebude budete muset spustit znovu hru na úrovni jedné vždy)! Toto informace byla dodávaná fanouškem hry, kdo je zná pod jménem Bypasser!

Jinak hra uvádí hezkou grafiku, docela příjemný zvuk, pevné ovládací prvky, hladká animace a legrační hry. Tak znovu já vřele recomend tato hra vám!


Rok vydaní: 1993

Vydali: Zeppelin Games Limited

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo