FIFA Soccer 96
FIFA Soccer 96 - náhled

Fifa 96 byla prvním fotbalovým úspěchem vývojářského týmu Electronic Arts. Ve hře bylo poprvé použíta 3D grafika stejně jako v NHL 96, konkr

...

Sinbad and the Throne of the Falcon Recenze

Recenze | Screeny


Sinbad a trůn Falcon je stará hra já jsem opravdu miloval aby využíval mého staršího kapitána 64. PC Verze má mírně horší grafiku, ale oni jsou stále velice hezký pro čas ve kterém hra byla vytvořená. Já jsem byl opravdu překvapený zvukem. To není PC mluvčí. Zvuk je ještě nic zvláštního, jak to může nastoupit vaše nervy jestli vy hrajete dost dlouho, ale to dělá nastavit východní náladu 1001 nocí.

Hra nabízí ohromné rozmanitosti a proto líbím se mi to tolik. To je kombinace strategické hry a dobrodružné hry. Vy hrajete Sinbad, legendární hrdina, kdo bojuje s Černým princem. Váš hlavní cíl je, porazit ho. Aby dělal to, musíte dokončit hledání. Vy potřebujete jisté věci a tam jsou znaky v hře, která bude schopen pomáhat Vám. Kdy vy narazíte na takový osoba interakční obrazovka zdá se. Dej pozor co vy řeknete, protože vaše slova záleží.

Tam je také útrapy na cestě. Tam jsou různé kreatury vy budete potřebovat aby bojovali a tam je dokonce část arkády, kdy vy musíte uniknout podzemním jeskyním předtím než vy dostanete jeskyni v. Vy cestujete oba na zemi a vidí (jak Sinbad je po tom všem námořník) a tak vy potřebujete aby nevstupovat ostré oko pro zrádnou skálu. Jestli vy rozbijete vaši loď, hra skončila!

Ale tam je také strategická stejná hodnota hry. Sinbad nese zelený kompas s ním, s nějakými ikonami na tom. Jestli vy kliknete na vojáka, vy uvidíte strategickou mapu. Bílé jednotky jsou jedny pod vaší kontrolou a černý jeden jsou nepřítel. Musíte zabránit černým jednotkám aby dosáhly města uprostřed mapy.

Toto hra opravdu nabízí tolik rozmanitost a veselá zábava, že já nemohu pomáhat já sám ale hodnotit to s velkorysým 4. Tam jsou nějaké důvody proč já ne - jsem nedal tomu pět a hlavní potrubí je, že nemůže chránit! Tak pokaždé když vy zemřete, budete muset začít úplně znovu. Ovládací prvky jsou dost jednoduché; všechno je udělán s kurzorovými klávesami a prostorem.

Archiv také zahrnuje soubor narážky, pomoct vám !

Vychutnávejte!

Hra přijatelně bude dosahovat 1000 cykly nebo menší, jinak to bude běžet příliš rychle.


Rok vydaní: 1988

Vydali: Cinemaware

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo