Dune
Dune - náhled

První díl této stařičké strategicko-adventurové hry má na svědomí francouzská firma Cryo. Hry vychází z knižní předlohy Duna (napsal Frank H

...

Simpsons - Barts House of Weirdness, The Recenze

Recenze | Screeny


Bartoloměj byl uzemněný a vedlejší atrakce Bob unesl Krusty šašek. Co se chystá udělá?

Jestli vy jste hráli Blackthorne, cizí běsnění a zneužívání a chce hrát platformní stranu-elektroniku pro přetáčení obrazu trochu na lehčí straně rozhodně dá Bartoloměje sněmovnu bizarnosti jde. Nejste jde se podívat na krev a vnitřnosti v tomto ale budete mít hodně veselá zábava vyhýbá se policajti nákupnímu středisku, černochům v suterénu, hmyz v podkroví a něco jiného, co by mohlo být kletbu děcka věku baronetu Simpsona.Vy dokonce budete bojovat se skrz pár ne-tak-snivý má snění která zahrnovat cizince a většinu bizarní epizody ' svrbivá a naškrábaná ' .Nakonec, jestli vy uspějete, vy budete považovaní za - ův nejchladnější ' protože budete mít sebrané vaše chladné odstíny, chladné boty, a váš cesta ochladí čepici.

Herní dokumentace by chtěla by abys věřit, že Bartoloměje sněmovnu bizarnosti je dobrodružná hra, ale pojďme být čestný zde. Hra je počítačová hra pouhopouhá. To vytvořený ze šesti úrovní každých vznikání ze živé představivosti baronetu Simpsona samotného. Vstup podotkne ke každé z úrovní (které mohou být hrané v nějaké /každé /žádné objednávce) je, samozřejmě, Bartoloměj ložnice. Zatímco ne část dosažení vašich objektivních chladu tam jsou také věcí které může být udělané v ložnici ale já opustím že až do vašeho vlastního objevu (držet ty čisté prosím). Nakonec jestli vy jste trvalí a zkušený dost vy vstoupíte Krusty- ovo Jungle zemi kde musíte porazit darebáka oblouku šaška vedlejšího atrakce Bobu.Tlučte Bob a sbírejte - ův všechny čas nejchladnější věc ve vesmíru ' . Nezeptejte se mě co to je. Budete muset objevit to pro sebe.

Po cestě vy budete sbírat zbraně jako je stříkací lak může, prakové, voda balony, zbraň šipky a krkat zbraň. Každá zbraň specializovaný pro jisté situace. Vy také budete sbírat zdravotní moci-ups (koblihy) a munice (skály, krkat koule a extra krkat koule) a dokonce extra životy. Herní hra je pravděpodobně víc vhodný k ovládací páce nebo gamepad než klávesnice ale já jsem dařil se zvyknout si na řízení klávesnice po trochu. Baronet může jít, skok, kachnu, vyrazí vpřed, růst nebo sestřelit. Zvládající řízení pohybu je vždy klíč v hře takto protože věci bude budou letět na baronet z všude. Baronet začíná s 3 životy a jeho metrem chladu je jeho zdravotní míra. Nespusťte ze zřetele váš chlad. Vy můžete se stát nechlazený spěšně.

Rozhodující faktor. Nějaký /každý /žádný fanoušek Simpsonovi chystá se vychutnávat tuto hru a pozná hodně znaků v tom. Herní hra je trochu nešikovný s klávesnicí ale hratelný. Dohromady já bych hodnotil tuto hru jak ....ochlaďte muže ' .

Běžet S.BAT začít hru. Běhy pokutují v DOSBOX. Vy můžete skákat počáteční sekvenci s VOLNÝM MÍSTEM. Vy budete potřebovat příručku aby prošla postavený v ochraně proti kopírování. Hra žádá vás abyste rovnat se obrazu z příručky s číslem že vy dostanete.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Distinctive Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo