Paper Boy 2
Paper Boy 2 - náhled

Hráč ovládá pošťáka (nebo pošťačku), a musí přejít bizarní řadu překážek, jako je například pneumatiky valící se dolů po příjezdové cestě, z

...

Silverball 1995 Recenze

Recenze | Screeny


Herní arkády byly důležitá forma zábavy dlouhé předtím, než oni začali použití počítačů moci nahoru sofistikovaným hrám aby hrály. Po tom všem, dokonce Edisonův film prohlížení strojů byly více nebo méně centová atrakce arkády.

Ale tam je stroj bez který jednoduše vy nemůžete představit si arkádu a to je dobrý starý hrací automat, s jeho desetiletími dlouhou tradicí vyrábějících podivných zvuků a zesílení vy strávit v obou případech a peníze.

Zřejmě tivoli konvertovali docela hezky z klasických stolů do počítačové verze (je tam mnoho tivoli her potvrzení tohoto sdělení).

Jeden ze známých jmen při hovořící o počítačových tivoli je deffinetly Silverball, původně uvolnil v roce 1992. Po třech letech na trhu, hra byla mírně upravená a znovu-uvolněný v roce 1995 a to je verze my se podíváme na dnes (v Silverball recenzi janm.l již na místě, které zmínilo se o tom, jak ' Silverball Plus 2').

Dobře, zdá se že tam opravdu není moc rozdílu mezi oběma hrami, s výjimkou dvou přidali stoly vy můžete hrát Warbot, a souboj). Tady je malý přehled stolů připravených WolverineDK (kdo je také osoba měl bys děkovat za zásobování herního archivu): tabulka

fantazie je nastavený v roleplaying nastavení (významu draci a další kreatury fantazie jsou na stole).

Nova by mohla být nazvaný hold mnoha 2d střelcům, význam tam je velké prostor-proudové letadlo blízko spodní části tabulky a hra je nastavený v prostoru.

Krevní tabulka je také nastavený ve fantazii nastavení, právě jako Fantasy.

Kulečník Champ tabulka je kulečníky kulečníku na téma tabulka.

Odysea je řecká mytologie na téma tabulka, s Atlasy držícími tivoli na jeho ramena namísto světa.

Warbot je futuristický robot na téma tabulka.

A nakonec souboj, který je středověký/mušketýr(ish) na téma tivoli tabulka.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Digital Extremes

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo