Eye of the Beholder III - Assault on Myth Dra
Eye of the Beholder III - Assault on Myth Dra - náhled

Třetí instalace v známém oku sérií diváka začíná filmový ve kterém hrdinové Waterdeep pobaví patrony místní krčmy s příběhy minulých dobr

...

Sea Rogue Recenze

Recenze | Screeny


Jste vy připravený na nějaký pokladový lov? Zapomeňte na oční záplaty, papoušky a veselého Rogersa! To je nový věkový pokladový hon.

Herní mořský tulák dá vás do zatížení organizování expedice aby mohla se potopit a vykopat poklady z mnoha potopených lodí všude po oceánu. Váš první úkol bude aby vybral vhodnou posádku pro vaši misi. Vy můžete si vybrat některý z před --vygenerované znaky nebo vytvořit vaše vlastní. Znakové vytvoření je moc podobný co vy jste udělali v mnoha RPG her. Tam je šest jiné třídy a vy budete potřebovat jednoho znak z každé/ho z nich pro plnou posádku.

Kdy vy nakonec začnete hru, vy najdete sebe na nařízeném mostu vaší lodi. Odtud vy můžete přesunout do různých částí lodi. Toto jsou: kapitánova stanice, zbraně/potápěčská důstojnická stanice, senzorová důstojnická stanice, navigátorská stanice, komunikace důstojnická stanice a inženýrská stanice. Na začátku vy již znáte umístění trosek tak pojďme cestovat tam (v budoucnu vy budete potřebovat aby pátrali po lokalitách trosek v knihovnách v přístavu nebo poslouchat klábosit v krčmách). Vy jen znáte hrubé umístění potopené lodi tak budete muset udělat nějaké hledání kolem daného umístění (to je nejlepší opustit to počítači). Další budete muset vytvořit potápěčský tým který prozkoumá vrak. Ujistěte se, že přinést nějaké zbraně k postel oceánu, protože nikdo neví jaká nebezpečí skrývat se dolů tam. Každý potápěč má omezené množství kyslíku tak rychlost je podstatná. Tam je pět vrstvy bahna na dně oceánu tak vy budete potřebovat udělat pět hledání předtím že čtvereční úplně je prohledávaný.

Kdy vy vrátíte se do povrchu vy můžete odhadnout kořist vy právě sesbíral a osnovat kurs jednomu z mnoha přístavů po celém světě. Je to velmi důležitý navštívit přístavy k znovu-dodávat a opravit loď, najít o nových pokladových mapách a prodat kořist z vaší poslední expedice.

Ale bohužel, váš tým není jediné hledání pokladů v nezměrnosti oceánu. Zlý Eddy je jméno vašeho nepřítele. On je bohatý člověk na světě a on je loupežnictví lodě s armádou jeho mini pod.

Kdy vy zjistíte nepřátelskou loď můžete se angažovat do bitvy nebo prosit vyhnout se přímé konfrontaci a uprchnout. Vaše zbraně se skládají z dvou zbraní, přístavu a pravé zbraně. Později v hře, kdy vy získáte ponorku (nazvaný mořský tulák) vy můžete použít torpédo aby napadlo nepřátelskému pod a lodě.

Mořský červený pracovat dobře pod WinXP, ale to postrádá zvuk (který není velká ztráta, pro hudbu je moc opakovaná a docela stává se nudný). Pro plnou osobu prožívající nějakou zkušenost já recomend vy použít DOSBOX.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Software Sorcery

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo