Arnhem
Arnhem - náhled

We aktuálně nemáme recenzi forthis hry. Napište jeden a nabízet to v nabízí subforumnebo poslat to přímo k našemu collectiveAB@outlook.co

...

Scooters Magic Castle Recenze

Recenze | Screeny


Hra začíná v halách váš (koloběžce- ovo) obrovský kouzelný zámek, naplněný místnostmi hojností! Každá chodba bere vy dolů cestu k ohromnému vzdělávacímu dobrodružství. Naplněný malebnými obrazy, hloupé zvuky a nápaditý hádanky pro pomáhat vašemu dítěti vyvinout jejich prostorové uvědomění z nízkého věku a stále budovat a zlepšit jejich abilties jak oni rostou a vyvinout.

Z projektování zahrad vytvoření hudebních nápěvů, řešení hádanek pro zapamatování kde všechno jde, míchání barev porovnání obrázků, tam nikdy moment kde vy cítíte se jako tam není nic co dělat. Hrad je obrovský a každý místnost dává úkolu skrytým kouty a klikací námitky proti dostat vás a váš dítě k opravdu prozkoumat prostor.

Celkově design toto ukáže a kliknout hru je jednoduché ještě prohlížet si chytání malebné.Tam není žádné hlas jednání, ale přízvuky zvukový a uklidňující vnější dráha je dost, aby opravdu plnit hry potřebuje.

Hra je hratelný v nemilosti, angličtina a Francouz, s 3 nastaveními potíže snadný, médium a tvrdý; zdokonalte pro děti letité mezi 3 a 6.

Já bych doporučoval tuto hru nějakému /každému /žádnému rodiči si který přeje najít interaktivní způsob jak učit jejich děti jak zlepšit jejich paměť a organizační schopnosti zatímco mají ještě veselé zábavu dělání tak.

Hra pracuje dokonale v DOSBOX. Práce ve vyhrají XP a s VMDSOUND ale s mnoha problémy.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Electronic Arts, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo