Final Fighter
Final Fighter - náhled

Finální bojovník je jednoduchá ještě veselá zábava nobrainer. Vy ovládáte tank a váš poslání je zabít celé další tanky. Hra je v podstatě

...

School Bus Driver Recenze

Recenze | Screeny


Vy jste veselý výraz školní řidič autobusu které zvedne děti každý den a přivádí je k jejich škole. V toto málo města vašeho tam jsou páru ulic které jsou snadno připomenutý, tak nález cesta do dobrých dětí, které jsou horlivé aby učila se / dozvěděla se nový materiál v jejich škole bude hračka.

Tam jsou čtyři vyrovnají k tlouct. První je nějaký druh výuky, jak všechny děti čekají zároveň v jejich zastaveních, a vy jen musíte vybrat si je všechno a přinést je k škole. Tam jsou vždy šest děti aby zvedly v každé úrovni. Ve druhé úrovni, vy musíte zvednout děti jedny po druhém, a oni objeví se na jiných stranách města. Třetí úroveň představuje časovače do hry, a nyní jen pět minut je k vaší dispozici plnit vaši povinnost. Na úrovni čtyři, různé překážky se objeví na cestách, jako padlé stromy a líné krávy, tak vy muset pokračovat přesně správnou cestu aby jste mohli najít děti.

Grafika v této hře jsou CGA, tak ne tak docela uvede v pokušení vůbec. Zvuky jsou právě tak strašný a to je mnohem lepší hrát tuto hru bez jakéhokoliv zvuku.

Ó!, a téměř jsem zapomněl jsem byl, jediná dobrá věc v této hře je...

Autobus může jít dovnitř obrácený :D.

Toto hra je, samozřejmě, udělaný pro děti; s účelem bytostí aby zlepšila jejich paměť a schopnosti logiky. Ale tam jsou nesčíslná množství lepší a víc zábavných způsoby jak dosáhnout tohoto cíle než hrající této hry.


Rok vydaní: 1988

Vydali: GameTek, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo