Powerslave (aka Exhumed)
Powerslave (aka Exhumed) - náhled

Egypt. Země Pharaohsa, mumií, bohatý mythos, a zdroj hodně příběhy pro spisovatele. Kdo mohlo vzdorovat odposlouchávání do takový bohaté

...

Rogue - The Adventure Game Recenze

Recenze | Screeny


Tulák - Adventure hra je hra která každý by měla hrát nejméně jednou. Tulák je víc než klasika. Tulák je kus historie.

Hra je nastavený v podzemním světě pojmenovaném " kobky zkázy". Jako obyčejně, vy hrajete mladé dobrodruha hledání sláva a, dobře, poklad. Mnoho z toho. Pro dostat co vy chcete, vy musíte prozkoumat obrovský systém žaláře a bojovat s myriáda monster na cestě. Někde nakonec, amulet Yendor je očekávající vás. Samozřejmě, tam je také ta znamená, že mág ochrana to. Dobře, dobře, život je vždy nejtvrdší na ti, kdo hledají věčné štěstí.

Grafika v tulákovi jsou zcela ASCII-založeném. Ty znamená, že dopisy jsou použitý pro všechno. Například, 26 monstra v hře jsou všechny reprezentovaný hůlkovými písmy. Zatímco toto usnadňuje běžet tuláka v neinteligentním terminálu, v nynějškách, grafika jsou cesta za zastaralá. Originální tulák byl monochróm, ale barva byla přidaná v pozdějších verzích a klonech hry, usnadnit identifikovat vaše okolí. Zvuk a hudba jsou oba ne-jsoucí v tulákovi, také přidávání k nostalgickému pocitu.

Podle mého mínění, neměl bys být čtecí toto. Vy by měl být downloading.

Tulák - Adventure hra rozhodně má cenu hraní toho - navzdory být koncipované brzo v osmdesátých letech.


Rok vydaní: 1983

Vydali: Artificial Intelligence Design

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo