Atomix
Atomix - náhled

Atomix je zábavná logická hra vydaná firmou Thalion Software již v roce 1990 kde se v bludišti pohybuje molekula a vy jí musíte správně dopl

...

Robocop Recenze

Recenze | Screeny


RoboCop. Rozdělte se muže. Rozdělte se stroj. Všechno EGA.

Objektivně, RoboCop je průměrný platformní střelec pro ně čas se sciencí fiction dějem. Jeho příběh vyprávění vzorce je stejně jako Shinobi, dvojité Dragonnebo nějaké /každé /žádné množství další na téma poschoďové hry éry. Hrajte úroveň, tlučte šéfa, dostat část příběhu a opakujete tento proces do konce. Pokud se vám líbí to druh věcinebo právě jako futuristických dějů o cyborg hrdinech, RoboCop může být vaše hra.

Další aspekt RoboCop je že to je videohra založený na filmu. Videohry založený na existujících licencovaných produktech inklinují k dostat špatné klepnutí, ale s dostatečným důvodem.Většinu té doby překlad filmu do hry znamená deformující výchozí rostliny aby upravily existující herní druhy způsobující výsledek aby byl hnida-nasbíraný smrti ' to nikdy nestal se ' kdo něco odmítánebo prvotní materiál je držená pravda s hrou utrpením ohromně. V nejhorším případě scénář, který vy dostanete ET pro Ataria 2600 v takovém případě a ten jak herní hra a příběh jsou obětovaný na oltáři zlý boží Makeabuck.Já rozumím, že těm, kdo byl chycen neobezřelý a jsem zaplatil peníze na které hru byla známá v úředních záznamech jen jako ' obětech.

tak stalo se, že RoboCop hra byla přijatá s vlažným přivítáním. Jistě, RoboCop se zdá perfektního kandidáta na transplantát k videohry, ale to selhalo před také. (kdokoliv si pamatovat TRON?) jak se ukazuje, RoboCop ve skutečnosti měl dva věci jdoucí pro to. Nejprve, jak zmínil se o předtím, futuristické akční švihnutí strnule hledící zbraň malý dítě cyborg policajt je dokonalý pro videohra.Sekunda, hodně publika hra byla prodávaná směrem k, to přijde brzy dospívající muže, ne - ve skutečnosti viděný film protože to je ' R - ův hodnocení zamezilo je vstup. Jistě mohli by vplížit se, ale to stalo se o hodně méně než my rád pamatovat si.

Tak, rozčilený ukázkami ale nenasycený, RoboCop hra musela jediný dodat 2 věci aby byl úspěšný: akce, a znaky z filmu viděného v ukázkách. hra dodala? Ano to se stalo.

Teď pro špatné zprávy. RoboCop je neuvěřitelně obtížné dlužení v žádné malé části k skutečnosti, že Murphyovým kybernetickým částem ne - nezahrnuly nožní upgrade. RoboCop pohybuje dost pomalý a skáče dost uboze. Uhýbající kulky berou hodně praxe a trocha ESP. Bití šéfa obvykle způsobuje dostane na hřbet sebe, ale dokud vy máte kus života odešel vy budete plní na začátku další úrovně. Bojující šéfové, zvláště první, způsobuje doručující pozici vy můžete udeřit je předtím, než oni nastoupí obrazovku a udeření vašeho akčního spínače rychlejšího než oni dělají. Ale jestli vy můžete udělat vaše životy trvat, že vás dostanete se do zvednout chladné zbraně upgrade včetně mého osobního favoritu, spouštěč ohnivé koule.

Zkrátka, neohrabané ovládací prvky, pípnutí a boops pro zvukový, ale slušný překlad filmu k hrám pro čas, já říkám RoboCop je dobrý pro pohled a dát to 3.

Technická poznámka - vybere si Tandyina zvuková volba nebo hry zamkne DOSBOX. Jestli chcete ve skutečnosti slyšet tento herní zvuk vy budete potřebovat aby měnili config soubor pro DOSBOX tak, že "tandy=pravdu" pod reproduktorovou volbou.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Data East Corporation

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo