Oh no - More Lemmings
Oh no - More Lemmings - náhled

Nemyslím, že tuto hru potřebuje žádný úvod. To je pokračování slavný Lemmings, a to přidává ještě víc veselé zábavy k světu Lemmings. Tam

...

Road Hog Recenze

Recenze | Screeny


Postrach silnic! je první a jediná hra vyvinutý Teacy Entertainment. Hra je z 1995, znamená, že to již mělo hodně konkurent v jeho času (extra Karts, BC závodnících a strojích mikro 2, jen aby zmínily se o několika). Tak, udělej ta herní póza něco, co mohl dát to kromě konkurence?

V postrachu silnic! vy ovládáte nejmenovaného chlapíka který má po krk bytosti pan Dobrý chlapec, tak on bere jeho auto a rozjede se rychlé a šílené. Nadto, jediný cíl hry není jen řízení, ale také bytost nejlepší na to, a tak objevení v TELEVIZNÍM POŘADU nazvaném "dozer & Mushbrain". Nicméně, příběh není nic než průčelí, protože jakmile my skončíme hru, není žádný outro ukazující náš znak v TELEVIZORU.

Tam je devět jiné dráhy úhrnem, všechny naplněný barvou a jinými krajinami, oponentem, překážkami a povětrnostními podmínkami. Každá dráha nachází se v jiné zemi, a zatímco to nikdy výslovně se zmiňuje v kterém zemi, kterou oni jsou v, my můžeme poznat US, Argentinu, Island, Austrálii, někde v Indii a jiní.

Hra jen má jeden herní mód, znamená, že vy si vyberete začínání dráhu, a potom hrát další čtyři aby mohl vyhrát. Jestli vy upustíte žádnou dráhu budete muset začít úplně znovu, ale protože tam je jen 1 klín za dráhu, nebude to dlouhý do té doby, než vy uděláte to dobře.

Postrach silnic! dává vám schopnost vytvořit vaši vlastní dráhu, a jestli vy jste jako já, musíte přemýšlet o něčem podle plánu Stunts dráhového editora. Dobře, ne. Toto editor pracuje v podivné cestě: kdy vy otevřete to, vy uvidíte dráhu v první osobě perspektivě, a zatímco kamerové pohyby jak auto, můžete změnit nějaké parametry jako strmost, pokřivení, šíře, znaky, oponenti a další pár voleb. Tak editor jeho nejen podivný, ale také nepružný, od té doby, co vy nemohl udělat věci jako vytvoření vašeho vlastního cesty nebo přidávání překážek v specifických místech.

Na závěr, hra dostává opravdu opakovaný a dráhy obvykle nejsou velice veselá zábava aby hrála tak jak jsou většinou nic než oblé tvary. Mít editora který má tak omezil jako tento, postrach silnic! nepozve vás aby zopakoval to moc moc. Zatímco to je veselá zábava nejdříve, to obnosí rychle, tak užít si to zatímco to trvá!


Rok vydaní: 1995

Vydali: Teacy Entertainment

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo