Global Domination
Global Domination - náhled

Global nadvláda je pěkný samo - vysvětlovací: Vy jste světový vůdce usilující o světovládě. Ve velkolepém projektu počítačové hry, toto o

...

Risky Woods Recenze

Recenze | Screeny


To je vzácná věc aby viděla na počítači v nynější době, akční-zabalená platforma arkády která tvoří výzvu pro dokonce zkušené hráče a vypadá jako křížení mezi kresba a videohra; zvlášť když oni nedát pokus pro příběh a základ sám čistě na výzvě a veselé zábavě. Riskantní lesy je jedním z těchto vzácností. Nenechávejte vzhledy této hry rozptýlit vás příliš mnoho, za budete muset věnovat blízkou pozornost co se stane kolem vás.

V riskantních lese vy vezmete roli mladého dobrodruha, hledání aby uvolnilo mnichy kteří jsou omezení v kamenných sochách. Budete muset křižovat země aby mohla uvolnit je všechny. To je všechny snadnější řeklo než dělaný. Každá úroveň bude mít dost překážek aby držely vás rušný pro docela chvilku. Tam je nekonečně respawning nepřátelé uzavření v z obou stran, a někdy shora také. Jako kdyby to není dost ještě, budete muset hledat oko klíče aby mohly otevřít oční pilíře které blokovat vaši cestu. Tam jsou také explozivní, falešné mnich-sochy rozptýlený napříč zemí s jediným důvodem matení vy. Pro dovršit to všechno, každá úroveň má své časovou mez také. Tak, uvolnit tyto mnichy prokážou docela výzvu.

Hra sám vypadá jako perfektní směs grafiky kresby a tradiční herní grafiky. Jeho jasné barvy a zdravý-tažený skřítci jsou vázán držet vás k hře, zvláště jak každá úroveň vypadá jiný, tak tam je vždy něco nového prozkoumat a nové věci aby viděly.

Tam není tak docela žádná hudba v hře, ale tam je hodně zvukových efektů, které jsou tak rozpoznatelní že oni jsou ohromná pomoc v působení včas směrem k jistým situacím. Toto neznamená oni zní realisticky, ačkoli. To má kvalitu digitálního zvuku od nejrannější devadesátých lét ale je zvláště propečený.

Ovládací prvky jsou tak sebevysvětlující že dokonce opice by byla schopna hrát hru. Vše, co musíte udělat je užívat kurzory a mezerník, právě jako v těch dobrých starých počítačových hrách. Zbytek hry většinou načasuje. Skok proti nepříteli a vy spustíte jako cihla, tak čas vaše pohyby dobřenebo vy se ne- nedožijete konce hry.

Třebaže hra může být ztřeštěně obtížný, tam je něco, co rozhodně pomůže vám . Na konci úrovně, vy se můžete setkat s obchodem, v kterém vy můžete koupit nové zbraně, znovu naplní vaši energii nebo moc nahoru vaši aktuální zbraň. Spolu s tímto, vy ne ihned neztratíte život, ale může ztratit nějaké mincenebo nějaký energie a je umístěn trochu zpět v úroveň. Vy můžete také sbírat studené starty a položky které naplní znovu vaše lifebar. These're roztrousil kolem úrovní v hrudích. Někteří jsou dobří, někteří mohou udělat věci dokonce pilněji, jako otočení obrazovky vzhůru nohamy. Ještě jiní jsou směs dobrý a špatný, jako dávky které dělají vás usnout, obnovení nějaké energie, ale ztrácení nějakého času a, jestli nepřátelé vběhnou do vás, také vašich mincí.

Dohromady, riskantní lesy je zvláštní hra. To vypadá děsivé a to hraje děsivé, ale to je strašně, strašně tvrdý. Pak znovu, hra jen by nebyla dvakrát méně veselá zábava kdyby ta byla snadnější. Má to cenu rozhodně kontrolování ven, kdyby nedošlo k hře sám, pak přinejmenším pro tuto zvláštnost.

Počáteční obrazovka bude prezentovat problém ochrany proti kopírování, ale vše co potřebuje je zasažený mezerník kde šíp body k prvnímu objektu a vy jste v.


Rok vydaní: 1992

Vydali: Dinamic Multimedia

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo