School Bus Driver
School Bus Driver - náhled

Vy jste veselý výraz školní řidič autobusu které zvedne děti každý den a přivádí je k jejich škole. V toto málo města vašeho tam jsou pár

...

Rich Taubers Bass Champ Recenze

Recenze | Screeny


Toto brzký a vzácný DOS rybářský sim má nabídkové hnané rozhraní stejně jako Wizard herní Rockstar. Jestli vy jste těšili se ze že hra vy oceníte hloubku a účinnost většinu obrazovek.

Vy začnete vstupem konkurence a výběr vstupu rovného Lake Stikapig. Hned vy máte volbu nastavovací před -, střednínebo pozdní variace na jedna ze čtyř období. Jestli vy rozhlédnete se kolem vy můžete vyzkoušet pravidla hospodářské soutěže a dostat nějaké návrhy pro vaše vybrané jezero.

Jak vy a váš partner, bohatý Tauber, vydaný s omezený ammount paliva, vy budete schopen poradit se jeho neocenitelnou odbornou znalost stejně jako váš elektronický rybí vyhledávač. Kdy vy najdete hot spot vy budete chtít nastavit váš hák. Tam jsou přes 20 jiné návnady ve vašem grafickém nářaďovém boxu a ještě víc barev. Spolu s volbou získávání sazeb (rychlý, médium, a pomalá - stabilní nebo nevyzpytatelná) a rybí vůně přísada, kombinace jsou moc rozsáhlé. Kolik účinku na hru tuto je těžké ve skutečnosti měřit.

Navíc k pravidelnému obsazení vy máte popěvek a zatracený techniky k vaší dispozici které nejsou tak efektivní jak změna poměru získávání nebo výbavynebo dokonce posunu k dalšímu umístění. Jak vy znovu získáte vaše shozy textový rámeček bude varovat vás nějaké /každé /žádné aktivitě.Nastavte hák po soustu a vašich pohledu změnách k ' v lodi ' . Chytající mechanismus jsou většinou arkáda ale efektivní. Muset vyměnit linky ruční broušení na skálách nebo jakýkoliv jiný stává se stále více mřížoví, většina přesně odpovídajícího živého předloze aspektu simulace hry možná.

Zvuky jsou omezené, základním způsobem k motoru vaší lodi a šplouchající vody. Tam je kus hudba kdy ryba rozbíjí linku ale nic mimořádný. Jeden zajímavý význačný rys je schopnost nastavit smůlu vodních efektů aby ubytovaly tak mnoho zvukových karet nastavení jak je to možné já předpokládám.

To bylo přes 10 let od té doby, co já jsem hrál hru (přinejmenším). Dokonce po tom všem následoval ze Sierrského bas trofeje do Sega- ovo basového rybolovu, tento dobře má cenu pohledu zpět. Postavení nepovšimnutý jak to dělá tuhne basovému Champ Pro s opravdu opuštěným dědictvím.

To je opravdu snadný pro kohokoliv aby skočilo do a tam nejsou žádné hmyz nebo závady které vědí o. Já hodnotím to 3 protože i když jeho dobře udělaný, začíná to být opakovaný jako většina jiných rybářských her.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Shadowfax Software Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo