Risky Woods
Risky Woods - náhled

To je vzácná věc aby viděla na počítači v nynější době, akční-zabalená platforma arkády která tvoří výzvu pro dokonce zkušené hráče a vyp

...

Red Storm Rising Recenze

Recenze | Screeny


Red bouřkové stoupání bylo jméno jednoho z Tom Clancyových nejslavnějších bestselerů, vzatý z codename ruského vojenského plánu pro pancéřovaný útok na západní Evropu. Román byl stanovený v několika scénářích s několika hlavními charakteristikami, ale tato hra zaměřuje se na straně knihy o válečnictví pod vodou. Třebaže to je simulant ponorky, to nastavilo v třetí světové válce právě jako knize: po předehře k politické intrice, Rusko vypovědělo válku a je kymácení západ v plném rozsahu směl. NATO potřebuje masivní množství materiálu a personálu přepravovaného skrz Ameriky, tak Rusko potřebuje že cesta řeže, a norský moře je ruská cesta k Atlantskému oceánu. Naše NATO nukleární loď (SSN) bude přiřazený k tomuto rozhodujícímu scénáři, a to bude (zcela) až do nás , že válka být vyhraný nebo prohraný.

My budeme mít mnoho voleb při nastavení hry. První my vybereme si za rok, a v závislosti na , že existující technologie bude lišit se, oba pro nás a pro nepřítele. Speciálně v druhých scénářích je tam mnoho zbraní my můžeme ozbrojit naši loď s: drátěná-řízená torpéda, ASW (Anti - Submarine Warfare) řízené střely s užitečným zatížením torpéda, harpuny nebo tomahawku anti-lodní řízené střely, dokonce žihadlo SAM (povrch vzdušným řízeným střelám). Zbraně, podél se všemi senzory, vodní podmínky, a tak dále, dělat pro celkem hodně materiálu my musíme vědět předtím, než my můžeme zvládnout hru. Toto není jeden z těch druhé světové války pod simulanti, v jiném smyslu to je techno-thriller právě jako román, který to založený na. Po této stránce musím říkám , že hra dobré přizpůsobování z toho: jestli vy čtete a jste rozuměli románu vy budete vychutnávat hru.

My můžeme hrát separátní setkání najednou, které je dobré pro dostávání úbočí hry, ale nakonec my máme hrát na plnou kampaň. V tomto režimu my dostaneme jeden misi po další a my budeme zodpovědný pohybovat naší lodí napříč strategickou mapou norského moře zatímco my jsme krmení intel o nepřátelských silách, zkusit a dohnat náš cíl. Tam je bar dole který naplní v modrý bližším NATO je aby vyhrál válkunebo v červený blíž to je ztratit to, a vždy jednou za čas my dostaneme zprávy o válečných událostech, všechno v závislosti na našich akcích v celo -rozhodující norský Seascenario.

Zda my hrajeme separátní setkání nebo my máme jeden ve volebním módu, hra je všechno o módu taktiky. Zde my uvidíme, podél se všemi dalšími ovládacími prvky my potřebujeme, shora dolů ukázka naší lodi a všechny kontakty jsme udělaly jsme s proměnnými mírami jistoty. Co my musíme není žádný snadný úkol: získejte nejlepší informaci možnou o nepříteli, napadne jak kradmo jak je to možné, a vyhýbají se nějakým /každým /žádným odplatám. Nějaká rada, při použití torpéd je důležité držet elektrické dálkové řízení a , že nepřítel nevšimne si jich dokud oni nejsou v moc malé vzdálenosti, a na druhé straně je to velmi důležitý udržovat kurs abychom bude schopen vyhýbat se oneslaunched nepřítelem.

Pokud jde o nepřátele, můžeme narazit na žádný druh, oba podmořské čluny a hladinové lodi jakéhokoliv druhu: jaderný úder pod, tichá nafta , plavba nebo balistická střela pod, pozemní dopravy, motorové lodi, přepravci, rozmanité doprovody, dokonce ASW helikoptéry založené na některý z hladinových lodí a extrémně dobrý na místě nás.

Dohromady dobrý pod sim se zaslouženou slávou a ohromnými různými druhy nepřátel a zbraní, a dobré přizpůsobování vskutku od Tom Clancyova bestseleru. Pokud se vám líbí román vy pravděpodobně takto hra, a jestli vy jste ne- nezkusili to v každém případě jestli vy jste do tohoto druhu simulací. Vychutnávejte!


Rok vydaní: 1989

Vydali: MicroProse Software, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo