Where Time Stood Still
Where Time Stood Still - náhled

Kde čas zastavil se stále byl skutečný diamant kdy to zdálo se. Izometrický pohled na akční-dobrodružnou směs která následuje příběh asi

...

Rad Warrior Recenze

Recenze | Screeny


To je PC konverze hry nazvaného Sacred obrnění Antiriad vytvořený pro C64. Hra dostala nejlepší chvály ze spisovatelů a kritiků, třebaže nějak hráči nikdy opravdu hráli to tolik, přece však poledne nemůže popírat že to je dobrý.

Dobře, Rad Warrior by měl být příklad "jak udělat konverzi pro PC v 80- ovo". Grafika jsou udělaná v CGA ale oni dostali nejvíce z toho co CGA musí nabízet. Všechny pozadí a kreatury jsou přesně tažené. Hudba je unfortunally udělaný pro PC reproduktory a po melodický FX v hře je trochu hrubý.

To je zřejmý že programátoři ne - nestarali se o make - up tolik jak oni starali se o hru. Animace Tala (hlavní charakteristiky) a nepřátelé (cizí kreatury a roboty) je téměř perfektní. Vy můžete zažít něco vy si myslíte nemožné: vy začnete CGA hru která vypadá mizerná a potom jde hladká jako nádherná píseň (dobře, možná ne tak hladká, ale je to velmi impresive).

Příběh poněkud je obvykle. Cizí síla napadla vaši primitivní planetu a zachytila všechno z vašeho závodu. Přesněji, všechno kromě tebe. Válka je již prohraný, ale vy definately nemáte v plánu opustit to tím způsobem. Co můžeš dělat? Zničte jste všichni a uvolnit vaše lidi. Jak? Použití jejich vlastní chyby a legendy vašich lidí.

Rad Warrior je platformní hra s logickými částmi které nejsou tvrdé vůbec vskutku. Budete muset se toulat zkoumání džungli- podobné prostředí a sbírání objektů. Vy můžete běžet a skočit a hodit nějaké skály jako jediný primitivní zbraně vy máte. Váš cíl je aby našel posvátné obrnění, udělat, aby to pracovali a použít to proti vetřelcům. Obrnění je ve skutečnosti cyborg-oblek nějakého druhu který může letět a střílet lasery (jakou změnu). Teď kdy vy můžete letět, vy se můžete dostat do horních částí tohoto primitivního světa a útočný cizí základ který nachází se v starém vulkánu. Ničení cizího počítačového systému také se vzbudí vulkán a zničit celý základ, což znamená ničení všech vetřelců a svobody pro vaše lidi.

Kromě málo elementů, tyto hry je briliant a nastavuje sebe kromě všechny dalších platformních her. I když nemáte rádi tento druh her to je nepravděpodobná, že tato hra bude nedát vám hodně veselé zábavy. Zkuste to, hraje to, miluje to!!!


Rok vydaní: 1987

Vydali: Palace Software, LTD., Spotlight Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo