Golden Axe
Golden Axe - náhled

Golden Axe je počítačová hra - arkáda vydaná v roce 1989 firmou Sega. Byla to první hra této série.

...

Race the Nags Recenze

Recenze | Screeny


Nags je jednoduchý, ale vysoce návyková hra koňských dostihů.

Hra začíná výběrem kolik hráčů chtějí hrát 1 - 6 hráče mohou hrát tuto hru).

Otravy je hra koňských dostihů. Hráčové vsadili se jejich mince na koních. Jestli kůň vítězí v, hráč vítězí v penězích.

Hlavní zobrazení ukazuje všechny informaci potřebovala. V modrém baru tam jsou jménu koní závodění na tomto kole a vítězných vyhlídkách. Více informací závodního koně lze nalézt tlačící ALT-S.

Na začátku každý hráč dostane 500$. Oni musí vybrat si koně, peněžní obnos, který oni vsadili se a dělá to vyhrát,umístit nebo ukázat vyhrát koně musí doběhnou jako první, místo míní , že kůň musí vstoupit jak první nebo sekunda, a ukázat koně musí být během prvních třech). Kdy sázky byly umístěné, závod může začít.

Závod je moc rychlý a hráči nemohou dělat cokoli ovlivňovat je. Po závodu končí výsledky zdály se. Po tom, další kolo začíná. Hráči mohou pokračovat v udělat to dokud oni nezačnou se nudit a jsme odešli od, oni opustili protože oni musí nebo oni ztratí jejich peníze.

Samozřejmě, hra sám je moc jedinečný. Nejsou mnoho her koňských dostihů (přinejmenším i nemají viděný žádný). Tam je mnoho jiných koní v hře, a jejich vonné koření do kadidla vzestup kdy oni závodí.

Jestli chcete nastoupit do highscore seznamu, vy jen musíte opustit zatímco vy máte hromady peněz. Nicméně, hazard může být moc návykový. Ale jestli budeš pokračovat ve vaší hlavě chladné, vy můžete dostat milion prachů a dostat vaše jméno v milionářích klubu.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Personal Companion Software

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo