Empire - Wargame of the Century
Empire - Wargame of the Century - náhled

Impérium - válečná hra století je moc starý, otáčecí-založený strategická hra které vyšla kdy grafika v hrách a myší podpora byla další v

...

Quarantine II - Road Warrior Recenze

Recenze | Screeny


Z perspektivy nebo někdo, kdo nikdy nehrála hru předtím, karanténu II: Silniční válečník má poněkud zatáčky aby dostala se přes předtím, než to může být opravdu se těšilo z. Ovládací prvky jsou nedůtklivé, grafika jsou tma a inklinuje k vyskočit z toho temnota k vám, ze kterých všechny udělá závodění vyrovnává docela obtížné. Ale jaká karanténa II: Silniční válečník dělá nabídku je dost násilí a podvratný sex aby povzbuzoval průměrného hráče aby vytrval. Krev, závodění, a příležitostný dominatrix, co ještě mohlo nějaký úplně zdravý, mírně potlačovaný, 16 - 25 letý muž žádá o?

Předpoklad za karanténou II: Silniční válečník je dost jednoduchý. Vy jste taxikář který v první hře karantény neunikla vězení města že on volal domů, a nyní je v tom znovu. To je jako Death závod 2000, únik z New Yorku, běžící muž, Duke Nukem všechno valil se do jednoho. Pro nazývat to originálem budou klam. Ale to neznamená to není zábavný. Každá aréna, kterou vy vstoupíte má chodce kteří nevysvětlitelná cítí to je jejich právo na neopatrný chodec. Někteří mají zbraně a napadnou vy. Všichni z nich prohrají s odvolatelnými špicemi na vašem kapuce.

Toto není šílené taxi. Chodci nejsou potenciální tarify. Místo toho vy splníte úkol chodící do zvolený bod kde vaše mise očekává. Vysvětlí co vy musíte udělat další, a vy děláte to ve vymezeném čase. V každé misi vy dostanete jisté zbraně naložit . Vy nepotřebujete aby dělali si starosti s upgrade nebo opravami také. Jen dělá úkol a postoupit dál. Vy máte jste dostali se z 100 vyrovnáte k dokončit tak vy byste lépe hodíte sebou!

Toto hra inklinovala k havarovat můj počítač v XP bez ohledu na to, co já jsem dělal. Zřejmě to má rád Win95, ale pro mě já jsem musel užívat DOSBOX a natočit cyklus taktu.


Rok vydaní: 1995

Vydali: GameTek, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo