Dalek Attack
Dalek Attack - náhled

Rána, klepat. Kdo je tam? To je doktor. Doktor který? Přesně!

OK, tak to není zasvěcený žert, přece však... Já vsadil se všechny s

...

Protostar - War on the Frontier Recenze

Recenze | Screeny


Starší členové Abandonia bude žádnou pochybu pamatovat si staré Starflight hry. Kdy řekl, že člen dělá stáhnout prahvězda, oni budou nepochybně cítit cizí bodnutí déjà vu. Ale toto neznamená, v žádném případě, které prahvězda je nepravý nebo nudný v žádném případě. Docela opak, ve skutečnosti.

Prahvězda je jedno tsunami mediální nejznámější hry. A bestseler v jeho času, tato hra je známá mnoha fanoušků jak předchůdce mnoha, mnoha jiných populárních hry licencovaných produktů.Žánr obecně je klasifikován jak ' Simulation' ale to může právě tak snadno být umístěn pod ' Action' a ' Adventure'.Já zmíním se o pozdější kvůli důvěrně známý - ův ukázat a kliknout - ův rozhraní my všichni pamatujeme si ze starých Lukáše umění dobrodružná filmová představení. Bývalý také je pojmenovány kvůli příležitostnému střílení a rychlý ohnutý zpět které jsou potřebné v hře. Ale hra je, a zůstane, na jeho srdce vesmírný letecký simulátor.

Teď, na spiknutí:

Situace je překvapivě komplex. Vy jste hvězdný velitel motorové lodi daleko v budoucnu.Země vyzývá vás pro pomoc, protože - ův Human spolek' je pod útokem cizím závodem nazval - ův Skeetch'. Vaše práce je aby podporovala obchod a přátelství s další silný, ale proticizinecké cizí druhy. Jestli vy můžete začít obchodování s nimi a použití jejich ozbrojených sil, můžete být schopný dát významný vroubek v masivní Skeetch flotile. Protože Skeetch jistě napadne důležitého vojenského vůdce jako jste vy, vy cestujete pod tajnou identitou. Několik společností na okraji galaxie odmítnula aby připojila se k Human spolku. Vy vezmete identitu pod názvem největší společnosti, Newfront. Protože tato společnost není spojený s lidmi, Skeetch bude nadějně nechat vás o samotě.

Úlovek všem toto je to, že v objednávce pro Newfront vám dovolí užívat jejich identitu, musíte podporovat je finančně s nějaký z vaší obchodu. Musíte také podporovat obrany Země pravidelně.

OK, no nazdar! Dostaňte to z cesty. Na začátku hry, vy nacházíte se ve velké kosmické stanici. Vy musíte mluvit do místního, získávat zprávy, a potom nastoupit vaši loď. Nedělejte si starosti s členy posádky; vy zvednete je na cestě (vy musíte platit je, také. Zdá se všechno vy dělat v této hře je plat, a nevydělávat). Na vaší lodi, ovládací prvky jsou obtížné použít a matoucí, ale po chvilce vy dostanete obeznámený s ovládacími prvky a stanicemi posádky. To je na této lodi že vy utratíte celkem hodně vaší hry.

Cestujte kolem galaxie ve vaší lodi, a sledovat pokyny lidi dáte vám, stejně jako dobrodružnou hru. Při mluvení s osobou, vy budete působit společně je použití volby tabulky, právě jako dobrodružné hry. Vy by měl být pečlivý při mluvení s cizími národy; vy nechcete nastoupit jejich špatnou stranu, vy zkoušíte dostat jste připojit vás. Vy obchodujete použití různé druhy minerálů a prostředky které vy koupíte. Také, jestli vy hněváte cítící vy jste dohadujetenebo jestli vy jste napadení Skeetch, budete muset udělat moc rychlý únik s vašimi zbraněmi planoucími, tak tam je nějaké střílení vzlétnout vaši mysl politiky, ale nemnoho.

Velitel:střelec, připravovat aby napadla nepřítele loď. Pal !střelec:Roger to. Loď byla střelená.

hra je masivně komplikovaný, ale vy dostanete úbočí moc rychlé. Já jsem mohl vysvětlit to všechno v této recenzi, ale to by bylo rozdávat příliš mnoho. Pokud potřebujete pomoc, příručka a řešení jsou obsažené (znovu, dobrodružná hra!)

technická informace:

Grafika: Rozumný. Pixely jsou velké, ale ovladatelný. Viděl jsem lépe, ačkoli.Zvuk: Nepracuje jestli hraný bez DOSBOX, pracuje s tím.Ovládací prvky: Sajte hlavní. Toto hra budou dobrý 5 hvězdný materiál, ale ovládací prvky úplně mrzák hra.

Všude kolem:

To jen protlouká se s 4 hodnoceními. Příběh a přizpůsobivost jsou vynikající, a znaková vzájemná ovlivňování cítí moc autentický, ale ovládací prvky jsou strašné, a pravděpodobně budete muset dívat se na příručku nebo rekapitulaci nejméně jednou. Řekl bych , že první hráč mohl mít dobré dvě hodiny mající cenu veselého zábavy hraní. Většina lidí by dala tuto hru 3, myslím si, ale já jsem to dal 4 protože vy musíte dostat hluboký do hry aby opravdu si vážila toho.

Updator- ovo komentář: Hra běží pokuta v DOSBOX, tak já navrhuji vás použít to. Hra také pracuje s WinXP, ale to nemá žádný zvuk.Možná, že bys mohl zkusit VDMSOUND, ale dává vám - ův ne dost nepaměťové ' zprávy. Tak znovu - já recomend DOSBOX.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Tsunami Games

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo