Still Hunt
Still Hunt - náhled

Během - ův 90s, Jižní Korea byla domov pro mnoho POČÍTAČOVÝCH HER které jinde by měly objevit se na konzolách.Čekaná je takový případ, kl

...

Princess Maker 2 Recenze

Recenze | Screeny


Nyní tato hra je úplně odlišný od cokoli já jsem vůbec kdy hrál předtím. To je hezká a moc rozkošná hra z Japonska, s moc detailním manga-inspirovaným pocitem ke grafice. A silná myšlenka úhledně která je udělaná do hry.

Pokud jde o příběh to je vše na vás. Vy rozhodnete se všechno v této hře a tam je odhad 76 ukončení v závislosti na vašich volbách skrz hru. Vy jste velké dobrodružství kdo pomáhal padajícímu království proti útočícímu démonovi-panskému! Vaše platba je roční plat od krále 500 zlatých mincí. Jako kdyby toto nebylo dost božského Boha samotného poskytuje vám dceru, poslaný z nebe sám. Dítě je čistý srdce a cokoliv budete chtít jí . Na jejích 10'th narozeninách ona je starý dost, aby začala dělání sebe osudu.

Vy máte jiné volby k vaší dispozici kdy vy jste uděláte ji měsíčními rozvrhy. Ona může udělat nějakou práci a vydělávat nějaké peníze tvrdá cestanebo vy můžete poslat jí do školy aby jí udělat profesi. Ona by mohla být odváží se zeminebo mohl bys jednoduše nechat jí má dovolenou. Každý z těchto voleb mají několik pod-volby. Například ona může studovat umění vědy, poezie, teologie, strategie, šerm, boj, Magic, protokol, malování a/nebo tance. Vy máte tolik jiných možností v této hře že to nebude nikdy stejný bez ohledu na to jak mnohokrát vy hrajete hru.

Hra zastaví se kdy vaše dcera dosahuje věk 18. Ona je nyní starý dost, aby přiměla její vlastní rozhodnutí, a nějaký z nich jsou... překvapující (bez zveličování!)

já bych mohl jít dál a dál o této hře, z grafiky která mění v každé události (vy budete vidět, jak vaše dceru změny přes průběh jejího života), k nekonečným úhelníkům v kterém vy můžete zaútočit na hru. Vy můžete prosit udělat ji dobrodruhem jako vy, skutečná princezna, válečník, zloděj, kouzelník.... a seznam jen mluví dokola. Nezapomeněte tam jsou četná jiná ukončení.

Hra je snadno pochopitelný, a to vezme vás asi 2 minuty aby přišly na kloub hře... kupodivu to je také čas vy budete potřebovat aby dostali úplně hákovitý o hře! To je vždy veselá zábava aby srovnávala vás dceru s někým jiný. Hra je konečný čas-zabiják! A to také hezká hra vidět zda vy byste jste byl dobrý rodič ;)


Rok vydaní: 1996

Vydali: Gainax

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo