Conquests of Camelot - The Search for the Gra
Conquests of Camelot - The Search for the Gra - náhled

Svléknete vy dávný zhušťovací obal, otevřete vy dávný box a připravíte se na vás dávné dobrodružství! Dobytí Camelota dávají vám příležit

...

Pinball World Recenze

Recenze | Screeny


Toto je jedním z poslední ohromný Pinballs 21. století zábavou. Myšlenka protože to je jedinečný ve skutečnosti.

Poslední tivoli hra, kterou já jsem zhodnotil byl tivoli Fantasies, a já jsem říkal něco jako:A spiknutí? To je tivoli hry pro pláč ven hlasitý!

Toto hra prokazuje mě opravená. Po začínání hře, vy vyberete úroveň potíže a dostat volbu aby spustila znovu ušetřenou hru. A ušetřená tivoli hra? To je nový. Další vy budete vzat dost neumělecké tabulce. Nedělejte si starosti, vy nejste opravdu hrací ještě. Toto jediný slouží k tomu, aby rozhodlo se, který tabulka (umístění) vy začnete herní v. Ten, který je osvětlený v době míč úniky vy, je vaše počáteční adresa.

A právě teď, vy jste na cestě vaší první tabulce. Vy dostanete bonus volby pro uvolnění tajné tabulky. Jakmile vy jste osvětlili jméno této tabulky, vy budete cestovat k další jednomu. Vy potřebujete aby řídili vozidlo vy dostanete (dokonce zaoceánský parník blízko Bermudského trojúhelníku) vašemu dalšímu umístění v stanovené době.

Jakmile vy dokončíte všechny stoly kolem světa, vy dokončíte hru. Ale to není tak snadný jak to zní.

Nebudete prohrávající koule. Vy uvidíte boxy s čísly na spodu obrazovky. Kdy váš míč vstupuje do takový box, číslo sníží. Jednou čísla dosáhnou 0 vy upustíte míč.

Skórování se zdá docela komplex, ale pak znovu, toto není tivoli hra vy byste hráli pro dosažení nejvyššího skóre. Ne, vy budete potřebovat aby procestovali svět a dostat k další umístění, spíše pak zlepšit vaše vlastní osobní nejlepší skóre u stolu vašeho výběru.

Tak nakonec, to je tivoli se zkroucením.

Grafika jsou moc hezká a zástupce u umístění, které vy jste v. Zvuky jsou OK, ale nic opravdu zvláštní (oni obecně nejsou nejedou na vaše nervy). A herní přehlídky jistá varianta, nechá vás objet z umístění umístění.

V každé tabulce tam je něco odlišný od dělat, ale hlavní předpoklad je stejný - osvětlil jméno tabulky a pokračovat!

Pro velice novotu myšlenky, tato hra již by zasloužila si 5. Přidávání bezvadné hry nezraní také. Já bych měl jen varovat celé DOSBOX uživatele aby urychlili počítač. Hra je hratelný v pomalých rychlostech také, ale vůbec ne tak moc veselé zábavy.


Rok vydaní: 1995

Vydali: Spidersoft Limited

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo