UMS - The Universal Military Simulator
UMS - The Universal Military Simulator - náhled

UMS - konečný vojenský simulant, a. k a. Univerzální Military simulant je válečné hry kde vy můžete nastavit bitvu a vést vaši stranu k v

...

Pilgrim Quest Recenze

Recenze | Screeny


Občas já narazím na hru nikdy dokonce já jsem znal jsem existoval a já opravdu miluji. Toto je jedním z takových případů. Pilgrimovo hledání je velmi dobrá hra která zdá se být kříž mnoha populárních her.

To je jakýsi směs objevující Americy, Seven měst Gold a kolonizace. Každý z her je velmi dobrý sám, tak jak dělá takového křížence pracovat? V tomto případě překvapivě dobře.

Vy nastoupíte Mayflower a vypluje kam nový svět. Vy potřebujete aby ověřte si, zda vy přistanete v správném místě a to může být klamavý aby navigovalo vy pravděpodobně budete potřebovat několik prosí úspěšně křižovat oceán) a nezapomenout, že vás potřebujete aby dostat ven vodu. Naštěstí hra vždy ukáže vám kterou příkazy vy můžete použít v jistém bodu hry (kdy vy potřebujete aby zaručili se malé upozornění bude objevovat se s nahoru a dolů šípů vedle toho, vědět co že vy potřebujete udělat).

Jednou na druhé straně vy potřebujete aby prozkoumali oblast. Je tam několik lokalit v které vy můžete nastavit vaši první kolonii. Pečlivě studovat charakteristiku každého umístění před rozhodnutím.

Jednou kolonie je stanovený vy potřebujete aby přiřadili lidi aby udělali různé úkoly (jako lov, pomáhání nemocný, řez stromů, dělání bydlení...)nebo vy můžete prozkoumat kolem.

Kdy vy zkoumáte vy můžete vstoupit do domorodých kmenů a obchod s nimi (oni budou rád kromě věcí jako pivo a další zboží nemůže se udělat, ale dávají si pozor na to zbraně - oni mohou užívají je proti Vám).

Vy můžete také najít jiné lokality kde mini hra očekává vás (jízdu kmen, rybolov, lov) a všechno toho (jestli úspěšný) přispěje k vašim dodávkám.

A nakonec vy můžete navštívit kapitána Mayflower, čeká vrátí se k Evropě. Vy můžete objednat dodávky aby přivodily návrat do nového světanebo měl ho vzít nějaký z vašich zboží do Evropy.

Všechno ve všech hře je zajímavá směs jiných žánrů které nabízejí docela nějakou rozmanitost. Grafika není nic velkolepé a zvuk jednoduše není v, ale ovládací prvky jsou uživatelsky příjemná a hra třebaže všestranný, neudělá vás upustit přehled. A pevný produkt který nabídne vám platný edutainment.


Rok vydaní: 1991

Vydali: Decision Development Corp.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo