Bad Blood
Bad Blood - náhled

Zlá krev je po-apokalyptický RPG systémy původu. Znovu, lidé a monstra jen nevycházet. Co dělá tuto hru trochu odlišný od většiny her toh

...

Peter Pan and Robin Hood Fairy Tale Factory Recenze

Recenze | Screeny


Zpět v 80s mít tiskárnu nebyla něco každý člověk mohl chlubit se a být schopen tisknout v barvě doma opravdu byla něco. V té době to byl také jakýsi prestižní věc být schopen tisknout vaše vlastní stranická pozvání, pohlednice a takové. A zvláštní druh programů se objevily na trhu který trval tento v považování a začalo dělání tiskacích utilit, kde vy byli schopni užívat pre - made populární znaky k tomu, aby udělal efektní výpis.

Petr Pan & Robin Hood pohádka Factory není tak docela počítačová hra, to je spíš tiskací utilita, ale to dělá mít nějaké přidané vlastnosti.

Vy dostanete jiné sady pozadí a jsou schopni umístit znaky v sobě. Bohužel některý ze znaků jsou moc velký a proto vždy není to jednoduché přidat je k požadované poloze.

Teď vy můžete tisknout pozadí se znaky (a nějaký výzvy nebo text v bublinkách) jak vy byste s normální tiskací utilitounebo vy můžete udělat několik scén a spojit je s příběhem, tak vy můžete vytvořit vaši vlastní málo počítačoví pohádkoví. To je jakýsi třesknutí nahoru kniha, kde scény vy vytvoříte třesknutí ven z textu vy jste psali. Znovu vy dostanete volbu aby tiskla celý příběh.

Jak titul navrhuje pozadí a znaky jsou vzaté z klasických historek Petra Pana a Robin Hooda. Teď jestli chcete udělat futuristickou pohádku vy jste nemající štěstí jak pozadí nevypadají cokoliv, jako je toto.

Program také uvádí řeč, jak vy můžete zkusit a dostat některý ze znaků aby řekly jednoduchý pár slov. Toto přijde vhod výkřikům během interaktivního příběhu (například, ve vzrušujícím bodu příběhu vy můžete vytáhnout křik dráteníka s obavou aby nastavila náladu).

Tak myslete si tento program bude vítaný dodatek k lidem s polo-vyvinutá představivost. Ti bez jednoho nebudou mít cokoli společného s tímto programem a ti s mnoha představivostí najde to příliš úzké. Ještě bez záruky pohled a mít vás prosit vytvořit vaši vlastní verzi těchto dvou klasických historek.


Rok vydaní: 1989

Vydali: Hi-Tech Expressions, Inc.

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo