Crime City
Crime City - náhled

Kriminální City je bodová-a-kliknutí dobrodružná hra ze Spojeného království v kterém vás, jak Steven bílá, zkoumat nedávnou vraždu ve sn

...

Peter Pan - A Story Painting Adventure Recenze

Recenze | Screeny


Dělá každé dítě někdy představit si sám za hrdinu? Jistě. Dělá každé dítě fantazie o nových magických zemích plných dobrodružství? Přirozeně. Dělá každé dítě snít o létání? Rozhodně. Ale jaký je jedny myšlenka která každé dítě má nejméně jednou v to je život? Nevyrůstat? Přesně!

Ale tam je jeden chlapec, který opravdu je všechny tyto věci. A vy všichni znají ho. Někdy kdy vy jdete do postele a vzbudí ve středu noci, vy můžete vidět stín na stěně, hraní a létání. A chlapecký stín který uteče jestli to všimne si, že díváte to nebo jestli vy prosí chytit to. Vy víte, že nemusíte bát se, protože to je Petr Pan- ovo stín a Petr pravděpodobně přijede hledání to.

Kouzelný ostrov Neverland obživne v této milé videohře. Udělaný v první řadě pro mladíky, tato hra je ve skutečnosti interaktivní kresba kde nejdůležitější věci jsou představivost a veselá zábava, navržený svým způsobem kde nemůže udělat špatnou pohyb nebo chybu. Hráč následuje animovaná dobrodružství Petra Pana a pomáhá Petra kdy on potřebuje to. Není žádný způsob z dělání něčeho špatné, jen jiné cesty z dělání něčeho. Sledující animovaná dobrodružství znamenají, že hra je navržený aby byla interaktivním filmem - vy sledujete kreslený film a vykonávat jednoduché úkoly kdy požadovaný. Tyto úkoly přijdou často tak hráč zůstává aktivní.

Jak vy zadáte vaše jméno, vaše skříňka s barvami je otevřená. To je zajímavá představa herní výbavy. Hra koná se v horní části vaší skříňky s barvami a váš skříňka s barvami kamarádové jsou dole. Skříňka s barvami kamarád jsou vaše nástroje pro hrající hry. Sally (sprška), džez (kartáč), Winston (guma) a Nick (tužka) sleduje Peterovy dobrodružství s vámi, ale kdy Petr potřebuje pomoc, nějaký z vašich kamarádů nebo všichni z nich budou nabízet jejich pomoc. V závislosti na kamarádovi čarodějnice vy vyberete si, budete mít jiné způsoby zacházení Peterovými problémy. Také, výběr kamaráda může dát vám různé volby v jaké způsob jak použít vybraný kamarád. Tak, vy můžete buď kreslit, malovat, vymazat něco nebo užívat spršku někde, a s pomocí nějakého kouzla, vy pomáháte Petrovi.

Kromě sledující kresby, tyto jiné způsoby pomáhání Petrovi jsou moc zábavnému. Oni budou většinou mít za následek zábavné a zajímavé situace. Někdy výsledek dle vaší volby bude logický a snadný aby hádaly, ale někdy to bude dokonalé překvapení, a bude nejspíše dát úsměv na vaší tváři.

Kliknutí sandwatch, v nižším-levém rohu obrazovky, přinese vám zpět do poslední problému vy jste vyřešili. Toto dává vám šanci na to vyzkoušet celé možné způsoby zacházení problémem a nechat tě vidět co výsledky byly by. Děj je lineární, a cokoliv vy vyberete si nebudete měnit způsob vašeho postupu skrz hru. Kniha v nižším-pravém rohu obrazovky dává obvyklé volby: chránit a náklad, zvukové volby, hráč přepínání a tak dále Všechno je velmi jednoduchý. Grafika úhledně jsou udělaná a jistě upraví chuť nejmladší. Petr, společně s jeho ztratil Boys jsou prezentován jak mladá léta dospívání. Tam je vždy něco se stane v hře, a všechno má barevný a rozkošný pohled. Hudba upravuje atmosféru, ale bohužel hra podpory jen PC mluvčí.

Doporučený pro většinou děti, tato hra stále může být zajímavý pro kohokoliv aby hrála. Rodiče mohou také zkusí to s jejich dětmi. Hra nejlepší oblek nejmladší kvůli to je jednoduchost a snadné výzvy.

Tak, kdy vy vidíte něčí stínohru kolem uprostřed noci, vy víte, že nemusíte bát se.

Hra práce ve vyhrají XP a s VDMSOUND ale to může běžet pomalu. Běhy zdokonalí v DOSBOX.


Rok vydaní: 1993

Vydali: Novotrade

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo