James Pond 2 - Codename RoboCod
James Pond 2 - Codename RoboCod - náhled

James rybník je hra o tresce boji proti hračkám...

Zlý Dr. Možná chystá se vyhodit Santaa Clausovu polární hračkovou továrnu a jed

...

Ocean Trader Recenze

Recenze | Screeny


Ocean obchodník je ekonomická simulační hra z výrobců pizza magnáta a obnoví všechny rizika a odměny moderního světa přepravního obchodu.

Vy najdete sebe v roli globálního přepravního ředitele podniku a vy máte rozšířená oprávnění: zvedněte a dodat komodity nebo vykonají dopravné platíte příjemce obchody pro další společnosti. Vy můžete také koupit nové lodě, pojistit je, dostat půjčku, design nové lodě a obchod se zbožím na světovém měřítku. Na mapě světa vy můžete najít kolem 100 přístavů s více než 30 jiným zbožím.

Města mají individuální výrobu nějakého zboží které bude, přirozeně, být levnější tam pak ve městě bez výrobních schopností. Požadavek na výrobní zboží bude vyšší tam, a proto vy budete schopen prodat je pro vyšší cenu v těch přístavech. Ceny změní jestli vy stále obchodujete jednotlivý dobrý nebo z města. Vy můžete také riskovat vyčerpání množství jestli vy uděláte to, tak klíč k úspěšnému obchodu bude stálé studium tržních cen za zboží napříč zeměkoulí.

Množství vy můžete dopravit najednou v závislosti na lodní velikosti a typu;tam jsou ' pobřežní Freighters', Freighters', velké Freighters', lodě ledničky', kontejnerových lodí', Bulkers', Tankers', Supertankers', a ' osobní lodi'. Ne všechny druhy lodí mohou dopravit všechny druhy zboží. Transportéry nabízejí většina flexibility, ale nemohou dopravit zboží jako je f.e. plody a potraviny; to je kde lednička lodě začnou se používat. Kontejnerové lodi nemohou dopravit rudy a železo, zatímco cisternová lodi mohou jen dopravit olej. S takový varianta, to nebude jednoduchý aby optimalizovalo vaše dopravní obchodní cesty a udělat vaši flotilu funkci efektivně vždy.

Ocean grafika obchodníka je sestávající se nádherných SVGA obrazů které jsou statické, ale moc půvabný na oko. Rozhraní je jednoduchý, funkční a snadno použitelný. Tam je hodně náhodných jevů které může vyskytovat se během doprav, a tyto zahrnout, ale nejsou omezení na bouře, UN embargo, pozoruhodní přístavní dělníci, války a klesající lodě. Proto, tato hra může být viděný jak následník přístavů, kde staví loď, a protivník přístavů, kde staví lodi XXL projektu.

ZÁVĚR: Pokud se vám líbí přístavy, kde stavějí loď vy budete zbožňovat Ocean obchodníka který je lodní společnost dopravované zboží simulace na jeho nejlepší. To je ohromná hra, mít bohužel nějaká omezení ve druhém stavu / státu kdy vy máte hodně lodí a malých cenových rozdílů mezi přístavy.


Rok vydaní: 1996

Vydali: Software 2000

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo