Moses Matchup
Moses Matchup - náhled

Úvodu...Mojžíš Matchup je křesťanské výchova obraz utkání s tématem Mojžíše.

Řekni mi příběh...Vy víte, že Mojžíše, hoch který je

...

Nippon Safes, Inc. Recenze

Recenze | Screeny


Dva nejběžnější elementy ve vesmíru jsou vodík a hloupost.Harlan Ellison (1934 - )

And Japan je plný obou! Přinejmenším, v Nippon sejfech. V roce 1992, Dynabyte uvolnil tuto hru, a to třelo se tři znaky my bychom viděli v mnoha následujících hrách: Ořechy pasty, Donna Fatale a Dinoa Fagioli.

Veselá zábava této hry je že můžete hrát se všemi tři z nich. Všechno mít jiný příběh, ale nakonec tři děje najdou sebe navzájem ve velmi zábavném vrcholu.

To je bod-'n'-kliknutí dobrodružství. Všechno je udělán s myší. Vy užíváte levou klávesu myši pohybovat se kolem, a pravé tlačítko myši jsou užívané pro zpřístupnit akční menu. To je snadná jak facka ale bohužel různé druhy akcí je omezený. Vy můžete jen jednáte s lidmi (nebo objekty) jestli to je ve shodě s příběhem. To znamená že nemůžeš hrát si, něco já jen láska aby dělala v takových hrách.

Grafika jsou moc hezká. Pozadí jsou báječně tažená, a toto dává moc hezký účinek. Styl je téměř kresba- podobný, která přidá k humorným vlastnostem hry.

Tam nejsou žádné zvukové efekty. Tam je hudba, která dostává otravná po chvilce, a vy můžete jen slyšet, že to používání DOSBOX.

Mluvení DOSBOX: hra je hratelný, a jak zmíněný, vy máte hudbu, ale všechno jede pomalu a já doporučuji běh hry bez soupeře.

Nějaké další poznámky:- užívat vesmírnou překážku k vystoupit hru;- knoflík ' S' chrání hru, užívat ' L' naložit jednomu;

A verdikt: grafika, hratelnost a humor zruší zvuk, omezená hra, poněkud obtížné hádanky a hmyz. Toto opouští hru s úctyhodným 3. Pobavte se!


Rok vydaní: 1992

Vydali: Dynabyte

Obrazek:








nejde_stahnout Nejde stáhnout?  nejde_stahnout Nejde vám spustit hra?


Přidal Angelo